FOT | Kenapa Memilih Funtastic Online Tuition? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

FOT | Kenapa Memilih Funtastic Online Tuition?

"Funtastic Online Tuition | Kenapa Perlu Memilih Funtastic Online Tuition?" | Hi readers! Harini nak kongsi sedikit program yang dianjurkan oleh CMN Academy. But, this time, Akin nak share Apa yang FOT ada yang Tuition lain tak ada?

Maka, segalanya bermula di sini. Alhamdulillah.




KENAPA PERLU MEMILIH FUNTASTIC ONLINE TUITION?

1. Menjimatkan Kos, Masa & Tenaga
  • Jimat kos perjalanan nak ke pusat tuisyen pastinya
  • Kos pembelajaran dapat disebarkan sesama online classmate sebab kos lebih murah
  • Dapat belajar 4 dalam 1 sebab FOT offer 4 subjek dengan rate yang murah dan tak masuk akal
  • Ada pakej Premium, Advance dan Platinum yang sangat berbaloi :)





Menghargai betul student yang seorang ni. Ramai lagi yang macam ni, terharu sungguh noo kekeke

Setepek besar seketul muka Cikgu dia depan handout tu HAHAHA


2. Tagline Funtastic Online Tuition : Selamat, Mudah & Seronok!


Selamat untuk student, Mudah diakses dalam talian dan Fun Learning!

Baru-baru ni Akin baru dapat aplikasikan FUN LEARNING dalam aktiviti kelas bersama dengan student Premium dan Advance. I am a Happy Kiddos! Tak sangka ini yang Akin buat dalam kelas. Gila betul apa Akin buat ni. So, kalini dah ada idea nak buat apa dalam Modul Akaun nanti. Inshaa Allah :)

Moga dimudahkan dapat sampaikan apa yang student perlu tahu.


3. Mudah Untuk Bertanya Soalan & Belajar Tips-Tips Menarik Setiap Topik

Biasanya dalam kelas akan ada sesi soal jawab dengan student. Baca soalan bersama-sama. Semua kena take part, so that semua akan rasa BERNYAWA dalam hidup. I'm not leaving anyone in my classes. I'm gonna make sure everyone ada improvement dalam results. At least.

And of course, I;m gonna share any tips important yang student perlu tahu dan aware.


Tengah jawab soalan tiba-tiba ada tips menjawab soalan dengan mudah. Tiba-tiba ada selit Teknik ingat formula dan sebagainya! Best ke best! HAHAHAA







4. Video Sharing & Recording Each Classes

Biasanya tiap kelas kita akan ada recording playlist. Boleh recall semula classes dan buat revision. Recording ni sangat membantu bila u nak buat revision untuk exam dan lain-lain. Tapi, Akin tak galakkan hanya belajar melalui recording sebab you tak rasa ada dalam kelas.

Hanya alasan yang munasabah je boleh diterima dalam my class.

Kalau rasa kelas Akin tak berbaloi, u guys boleh tarik diri silakan.. Akin pun tak paksa orang yang sekadar celup-celup kaki dalam my class :) Kita nak student yang betul-betul semangat nak A+ guys dalam Prinsip Akaun!!! 

Mana ada student A+ celup-celup kaki. Setuju?!




Sekian.

Cikgu Akin
Santai, Ceria dan Sampai dari Hati 

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)