Cikgu Akin First Time Live Di Facebook - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

Cikgu Akin First Time Live Di Facebook

First Time Live Di Facebook Live | Malam tadi adalah pengalaman manis Akin live di Page. Lagi pula Live bersama CMN Team. Sebenarnya ini adalah live Akin yang kedua kalinya. Yang pertama kali tu masa bulan puasa, masa tu tak berapa nak jadi sebab masalah teknikal.

Akin pun macam "Ish, Akin kena buat something. Nak buat lagi 1 kali sebab rasa tak puas hati."

So, semalam perasaan tak nervous macam dulu. Mungkin Akin jenis orangnya memang pertama kali akan ada perkara yang tak diingini terjadi. Selalu macam ni tau Aiseh, Tapi, macam bila dah dapat rhythm dia, inshaa Allah benda boleh adjust, Akin on je.


LIVE : 3 STRATEGI PADU NAK PANDAI AKAUN

Alhamdulillah semalam tak nervous, tak macam nervous first time dulu. Cuma dia punya preparation tu lah, biasalah. Semua benda pun kita kena buat preparation awal. Bersedia dari segi teks idea, kalini kita just buat point je. Selebihnya takpelah idea datang on the spot je.

Ada juga lah beberapa students yang join alhamdulillah. Rajin tanya soalan. Alhamdulillah. Ada soalan yang aras tinggi juga nak jawab. Tapi, alhamdulillah boleh jawab sebab tiba-tiba teringat research yang Akin pernah baca satu masa dulu. Masa zaman study.

Ya Ampun. Berguna juga ilmu yang dah lama belajar dulu.



So, yaa.. Inilah 3 Rahsia untuk mahir asas Akaun. Ini yang Akin pernah kongsikan dengan student Funtastic Prinsip. 2 student yang pm minta Akin explain dengan lebih lanjut tentang 3 rahsia ini. Punya berperang dengan masa untuk menghasilkan satu artikel khas bagi menjawab permintaan students ni.

But, end up. Perancangan Allah lebih baik dan terancang. Akin explain terus 3 Rahsia Mahir Akaun kepada 3 Strategi Padu Nak Genius Akaun..

Dalam ni juga Akin highlight ada beberapa BONUS yang Akin share untuk student SPM apply before menghadapi peperiksaan besar.

Cuma tulah, Akin pun masih dalam proses belajar benda baru, nak engage dengan audience. Tapi, secara overall, Akin happy kerana didatangkan team yang sangat supportive dan membantu menjadi second brain and eyes untuk kami, para speakers Funtastic improve dari null kepada siapa kami harini.

A special thanks to the CMN team.

Yang sentiasa ada untuk tegur, bagi nasihat, pesan, bebel dan berkongsi apa yang mereka tahu. Terimakasih atas pengalaman dan peluang ini.

Inshaa Allah Akin masih dalam proses belajar perkara baru dalam penyampaian. Semoga urusan kita semua dipermudahkan. Ameen :)


Baca lagi artikel :

2 comments:

  1. sekarang banyak tutor dah ajar online kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul tu . Masing2 dah convert pada online. Senang :)

      Delete

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)