Katanya Never Too Late To Start - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

Katanya Never Too Late To Start

Never Too Late To Start | Semenjak balik dari dua program under CMN Academy, Simposium Tutor Profesional Malaysia (STPM) dan Legend Blueprint Mentorship (LBM) hari tu. Alhamdulillah banyak dah planning yang akan dibuat, yang dah separuh jalan dan ada yang sikit lagi dah nak habis. Dan ada juga yang dah habis. Alhamdulillah.


Push factor tu pun sebenarnya penting sangat untuk push kita buat something yang tak pernah kita buat.

Never too late to start. Harini kita dah mula buat collaboration. Ni pun salah satu dari wishlist. Alhamdulillah. Moga kita terus terusan membantu beri manfaat pada orang lain dengan ikhlas. Dan semoga Allah bantu permudahkan urusan kita semua supaya kita dapat bantu lebih ramai orang lagi.



Tak pernah sangka pertemuan dari sebuah agensi dulu boleh bersahabat rapat sampai harini. Allahu Rabbi. Rezeki Allah bagi tak pernah salah alamat. So, Allah mudahkan kami untuk bertemu dan belajar dari satu sama lain. Ada la sikit-sikit share elmu pasal blogging ni. Cara nak buat Facebook Page semua dan sebagainya. Cuma sekarang ni tunggu je hasilnya. Semua segalanya dipermudahkan Allah SWT.

Niat kami cuma satu. Inshaa Allah. Niat nak sebarkan elmu pada lebih ramai orang yang memerlukan elmu yang kami ada. Inshaa Allah.

So, next. Kita sambung modul dan workbook. Moga modul subjek Prinsip Akaun ni dapat siap dalam tahun ni. Inshaa Allah bulan 6 dah ada untuk student.


Duhai masa dan idea, tolong lah datang tepat pada waktunya hihi.


No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)