Setelah Berbulan Menyepi - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Setelah Berbulan Menyepi

Setelah Berbulan Menyepi | Oh bukan berbulan sangat pun, baru 2 bulan. Tapi kalau ikutkan dekat 3 bulan juga lah sebab mula bulan 1 dan 2, hari-hari dah mula sibuk dengan kerja sepenuh masa sebagai Private Tutor, part time tailor dan masih lagi teruskan online business di marketplace. Jadi, setiap hari adalah hari-hari yang agak sibuk sebagai seorang yang bujang. #Ehh! Hahaha

Lagi-lagi sekarang aku dah official sebagai Agen Sah Lovlin Birds Nest yang famous amous tu. Tak sempat nak COD sendiri, so sampai hire runner untuk hantar LBN sampai depan rumah tau haha. Sempat packing aje. Nak pos dan COD semua minta orang lain tolong hantarkan.

Tapi, walaupun tak sempat update blog, ramai betul yang komen, email dan inbox kat page Mawar Assufi tanya pasal part time study dan pasal Lazada.


Dah lama sangat nak update artikel / entri baru tapi, masa sangat mencemburui aku. Sampai nak buka laptop pun selalu tak sempat, apa lagi menaip dan buat satu entri untuk blog kesayangan. Inikan lagi idea nak menulis. Hahaa

Inshaa Allah lepas ni nak cuba juga hasilkan 1 artikel. Walaupun sebulan sekali hahaha

Harini dah masuk hari ke 9 kita berpuasa di bulan Ramadhan. Korang puasa penuh tak so far? Ihikk

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)