Apakah Lovlin Birds Nest Yang Viral Baru-Baru Ni? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Apakah Lovlin Birds Nest Yang Viral Baru-Baru Ni?

LOVLIN BIRDS NEST | Minuman tambahan sarang burung walit dengan tambahan ginseng bagus untuk pelbagai lapisan umur. Kajian perubatan Cina di Beijing mendapati sarang burung walit menjadikannya agen pemutihan kulit dan juga baik untuk kesihatan mata. Bagi penghidap asma, ia juga menjadi agen terbaik memulihkan sistem pernafasan dan memperkuatkan paru-paru. Hasil daripada eksperimen dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat bagi wanita dewasa, ibu mengandung, orang tua, lelaki dewasa dan kanak-kanak.

Banyak kan khasiat sarang burung walit ni?



Apakah Sarang Burung Walit?
Sarang burung layang-layang atau walit didapati mempunyai dua nilai pemakanan tinggi yang sangat unik dan aktif iaitu faktor stimulasi mikrogenik. Kedua-dua faktor itu membantu merangsang sel dan penghasilan semula struktur sel badan, serta dikatakan menjadi punca utama penghasilan kulit yang muda, lembut, licin dan halus.

Selain membekalkan kecantikan pada kulit, sarang burung itu juga membuktikan ia sangat berkhasiat kerana mengandungi bahan yang boleh memberikan tenaga dan pemulihan dalaman, khasnya melancarkan sistem aliran darah dengan lebih lancar.

Penyelidikan saintifik moden mendapati ia mengandungi mineral kepekatan tinggi, protein aktif serta protein gelatin, sekali gus menjadikan ia produk kesihatan semula jadi yang tulen sekali gus bagus untuk semua peringkat usia.

Pengambilan sarang burung dalam jangka panjang adalah ketahanan terbaik terhadap penuaan, manakala unsur protein aktif dalam sarang burung turut merangsang pembesaran sel dalam sistem imunisasi, lantas menguatkan imuniti badan dalam melawan penyakit.


Sarang burung juga sesuai bagi wanita hamil kerana ia memberi faedah kepada ibu dan bayi. Ini amat jelas berikutan bayi yang dilahirkan akan memiliki kulit yang sangat cerah lagi halus, serta fungsi badan lebih kuat berbanding bayi lain dan ibu juga pulih lebih cepat selepas melahirkan.

Kredit : www.pmr.penerangan.gov.my

Kandungan Lovlin Birds Nest?
1. Bird's Nest
2. Ginseng
3. Rock sugar
4. White fungus

Khasiat/Manfaat Lovlin Birds Nest?

❤ KEBAIKAN SARANG BURUNG

Hasil daripada eksperimen kajian dan penelitian menunjukkan bahawa sarang burung bermanfaat untuk :

  • Melancarkan peredaran darah, meningkatkan nafsu makan serta memperbaiki saluran pencernaan.
  • Mengurangkan kahak dan menyembuhkan batuk. Ini juga adalah nutrisi yang bagus untuk paru-paru dan menguatkan saluran pernafasan.
  • Pengambilan sarang burung walet ketika kehamilan dapat mengurangi rasa sakit pada punggung, memperkuat paru-paru bayi yang dikandung.
  • Mempercepat proses penyembuhan setelah proses melahirkan.
  • (Wanita Dewasa) Pemakanan secara teratur dapat meningkatkan daya metabolisme, memperbaiki kulit serta melambatkan proses penuaan.
  • (Orang Tua) Pemakanan secara teratur dapat menguatkan urat dan tulang serta meningkatkan daya tahan tubuh terhadap penyakit.
  • (Kanak-Kanak) Sarang burung berkenaan dapat membesarkan daya serap nutrisi yang ada pada setiap makanan dan memperkuatkan paru-paru.
  • Dipilih sebagai makanan yang amat baik kepada para perokok selain dapat mengurangkan kesan yang ditimbulkan daripada nikotin dan mencegah serangan barah.

❤ KEBAIKAN GINSENG

  • Antioksidan yang berkesan sebagai penawar antipenuaan. 
  • Menguatkan daya ketahanan badan dan mempercepatkan penyembuhan daripada penyakit.
  • Terkenal sebagai herba ajaib yang dapat meningkatkan tenaga batin, prestasi dan daya ketahanan lelaki.
  • Menyelaraskan tahap kolesterol dan kandungan gula dalam darah. 
  • Mengurangkan tekanan dan berupaya menenangkan dan mengimbangi minda.
  • Meningkatkan daya ketahanan dan stamina dengan memberi sokongan kepada metabolisma badan.
  • Membaiki keupayaan mental, kecekapan dan daya tumpuan dengan melancarkan peredaran darah serta menyalurkan tenaga kepada otak.
  • Membolehkan badan berehat dan pulih daripada keletihan.


Siapa yang boleh consume Lovlin Birds Nest?
✔️ KANAK-KANAK 3 TAHUN KEATAS
- Meningkatkan sistem imunisai badan
- Meningkatkan selera makan
- Menguatkan daya ingatan

✔️ WANITA
- Meningkatkan metabolisma
- Menstabilkan hormon
- Mengurangkan sakit senggugut ketika haid
- Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah serta menaikkan seri wajah.

✔️ LELAKI
- Kesihatan tenaga batin ( menghasilkan lebih banyak sperma yang berkualiti )
- Dapatkan tidur yang berkualiti
- Pengambilan yang konsisten dapat meremajakan kulit wajah, mencantikkan, menganjalkan & mencerahkan kulit wajah.

✔️ IBU HAMIL
- Meningkatkan stamina
- Menyihatkan ibu dan bayi semasa kehamilan.
- Memberikan bayi tubuh badan yang sihat, kulit yang cantik serta memperkuat paru-paru bayi yang dikandung.
- Mengurangi rasa sakit pada punggung semasa kehamilan
- Mempercepatkan proses penyembuhan selepas bersalin.
- Melegakan keletihan laktasi dan mengekalkan kecergasan

✔️ ORANG TUA
- Mengandungi manfaat antioksidan yang penting untuk mencapai kesan anti penuaan
- Mengurangkan sakit sendi
- Melancarkan peredaran darah,
- Meningkatkan kekuatan fizikal dan daya ingatan
- mengurangkan kahak, menguatkan paru-paru dan buah pinggang.

Apa kelulusan Lovlin Birds Nest?



Boleh percaya ke Lovlin Birds Nest ni?
Ramai prospek yang PM aku tanya, boleh percaya ke Lovlin ni. Jual murah-murah padahal menipu?

Okay awak, tujuan founder hasilkan produk Lovlin Birds Nest ni adalah untuk membantu lebih ramai orang yang nak sangat consume Bird's Nest tapi tak berkemampuan. Kita semua tahu kan bahawa sarang burung walit ni mahal. Mahal sangat sampai cecah beratus.

Kenapa cik puan founder (Marlyn) boleh produce sarang burung ni dengan harga yang murah? Sebab kuantiti sarang burung yang kita gunakan adalah rendah. Dalam lingkungan 7% macam tu. Jadi, tak timbul isu kami menipu korang tau. Sebab kuantiti sarang burung yang rendahlah, harga murah. Maka, hasilnya korang pun dapat maintain consume hari-hari tanpa missed sebab tak mampu konsisten.

Bukan ke lagi baik consume sarang burung yang korang mampu konsisten beli dan dapat nikmati kebaikan dan khasiat sarang burung tu walaupun kuantitinya sikit tapi lama-lama memang berkesan pada diri sendiri? Daripada beli mahal-mahal, mampu consume sekali tu je. Pilihan kat tangan korang :)

Ada Testimoni tak nak tengok dulu?
Boleh tengok semua testimoni kat sini. Testimoni ibu mengandung, ibu lepas bersalin, kulit glowing, beri tenaga dan untuk kanak-kanak juga ada. Meh tengok sini meh.

Macam mana nak dapatkan Lovlin Birds Nest?
Agen dan stokis Lovlin Bird's Nest semakin ramai dah sekarang. Inshaa Allah ada rezeki nanti, aku nak upgrade jadi stokis. Inshaa Allah. Doakan tau :)

Whatsapp 0142366915

Korang boleh direct nombor atas ni untuk pertanyaan/pembelian.

Kalau korang nak COD boleh tapi aku cuma cover kawasan Kota Damansara, Damansara, Sungai Buloh, Subang Bestari, Denai Alam, Bukit Jelutong, Cheras Perdana dan kawasan yang berdekatan (Boleh PM area). Untuk COD ada kos COD ye gais :) Berkorban sikit demi nak dapat kesihatan dan kecantikan yang luar biasa. In shaa Allah.

Sekiranya korang berada jauh dari kawasan yang aku bagitahu atas ni, tapi nak COD juga di tempat korang. Boleh PM aku dan aku akan dapatkan agen terdekat dengan korang untuk COD kat korang okay :)

Boleh ke nak jadi Agen Lovlin Birds Nest?
Boleh. Direct PM nombor di bawah tau gais!

Whatsapp 0142366915



Bagi sesiapa yang nak join Lucky Draw yang dianjurkan oleh HQ, boleh dapatkan 4 set dalam 1 resit (RM80 Exc Pos) dan korang layak join Lucky Draw ni under 1 nama.




No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)