Feedback Home Tuition Pelajar Prinsip Perakaunan SPM - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Feedback Home Tuition Pelajar Prinsip Perakaunan SPM

Sejak 2016 lagi aku dah mula mengajar tapi aku mula serius bila adanya kejadian ada satu pusat tuisyen di Kota Damansara betul-betul tengah perlukan cikgu tuisyen akaun lepas 3 kali cancel kelas. Walhal hari kejadian tu aku ada last paper untuk final exam petang tu. Tak kisah apa cerita dan alkisahnya, aku bersyukur sebab itu rupanya turning point aku untuk lebih serius dalam dunia pendidikan ni. Alhamdulillah. Dan lagi aku bersyukur dengan perkembangan dan peningkatan prestasi anak murid aku. Syukur alhamdulillah atas rezeki elmu yang Kau kurniakan, Allah.

Jom tengok sedikit sebanyak testimoni or luahan hati anak-anak syurga yang berpuas hati dengan perkhidmatan dari aku yang lebih mesra dipanggil Cikgu Akin.










Address : Subang Bestari, U5 Shah Alam, 40150 Selangor
Instagram : Top Genius Learning HQ
Email : topgeniuslearning.hq@gmail.com
Website : www.topgeniuslearning.com

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)