Tempahan Design Flyers, Bunting dan Banner - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Tempahan Design Flyers, Bunting dan Banner

Tempahan Design Flyers, Bunting dan Banner | Tak sangka minat ke arah art and design sejak dari sekolah rendah dulu masih ada tinggal sisa-sisanya lagi walaupun dah umur 25 tahun ni. hihi. Dah lama rasanya aku tinggalkan karya-karya seni ni semua. Cuma kadang-kadang ada juga lah update karya-karya doodling dan lain-lain.

Cuma kalini aku cuma nak kongsi saja dengan korang design-design flyers, bunting dan banner yang aku buat. Yeay or Neay?

BUNTING




BANNER




PAMPLET / FLYERS




Untuk pertanyaan, korang boleh hubungi aku.
Jangan malu jangan segan.


Baca artikel lain :

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)