Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Subscriber - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Subscriber

Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Subscriber | Baru ni aku ada buat perkongsian dengan readers tentang satu sumber yang boleh korang jana pendapatan daripadanya. Banyak info menarik aku kongsikan dalam entri Syoknya Buat Duit Dengan myfAd ! yang mengejutkan aku. Baru sehari, view artikel ni saja dah cecah 500 view. Ramainya baca! Thank you so much tau korang.


Baca : Tips Tingkatkan Income myfAd Dengan Cepat

So, harini aku kongsikan cara untuk mendaftar di myfAd sebagai Subscriber. Subscriber merupakan orang yang menjana pendapatan dengan cara mengviralkan atau berkongsi semua iklan yang terdapat dalam akaun myfAd korang.


2. Klik Register Me


3. Isi maklumat tentang diri korang. Dan pastikan korang ada akaun FB yang aktif sebab nanti korang akan share iklan di FB. Kalau belum ada, Daftar akaun Facebook baru dulu.

4. Klik Submit.

5. Sila cek email yang berdaftar. Dah dapat email verification link ke belum? Kalau dah, tekan link tu tu aktifkan akaun Subscriber korang.

6. Dah boleh mula jana pendapatan korang.


BONUS :

Lepas dah daftar sebagai Subscriber, apa yang perlu dibuat?

Soalan famous ni. Okay, once dah daftar tu korang kena pastikan yang korang dah log in akaun FB korang yang berdaftar dengan myfAd tu. Kalau akaun orang lain, kena tukar dulu. Dah tukar? Okay baik, kita sambung langkah seterusnya.

1. Log in Website myfAd.
2. Log In guna akaun FB yang didaftarkan semasa mendaftar sebelum ni.
3. Akaun myfAd korang akan keluar seperti di bawah :

Akaun Subscriber



Akaun Merchant

4. Website ini boleh digunakan untuk monitor akaun Subscriber korang ya. Siapa yang jadi Subscriber ada peluang untuk menjadi seorang Merchant juga.

5. Klik page myfAd untuk semak share yang masih available untuk korang share-kan.


 6. Klik iklan yang ingin di-share, kemudian pilih nak share pada siapa dan korang kena aware satu post tu kena buat berapa kali..

7. Siap. Korang akan terima email bahawa korang terpilih or tak untuk iklan-iklan baru.

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)