Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Merchant - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Merchant

Cara Lengkap Daftar MyfAd Sebagai Merchant | Aku andaikan bahawa korang adalah usahawan, peniaga atau yang berkaitan. Jadi, di sini aku akan kongsikan cara untuk berniaga dan viralkan posting korang di Facebook tapi tak perlu pun buat bayaran yang mahal seperti FB Ads. Tanpa korang sedari, sebenarnya ini adalah salah satu cara pemasaran yang sangat bagus. Kenapa aku katakan bagus? Inilah Viral Marketing yang Organic Reach.


Kalau sebelum ni korang beriklan dengan FB Ads, like mungkin naik banyak tapi nak buat sales tu macam susah sangat kan? So, apa kata kalini kita cuba alternatif lain yang mana ianya lebih organik iaitu post korang lebih sampai pada target market yang sepatutnya. Barulah berbaloi buat sale kan?

PENDEKATAN MYFAD
  • Menggunakan platform Fanpage di Facebook
  • Post iklan terlebih dulu di FB Page
  • Post iklan akan diviralkan oleh Subscriber
  • Setiap iklan dibayar mengikut token dibeli dari myfAd
  • Share mengikut bajet yang sesuai
  • Token akan dipulangkan sekiranya share tidak habis digunakan
  • Money Back Guarantee
  • Boleh pilih demografi (target market) yang sesuai dengan post iklan
  • Post iklan berada di wall Subscriber selama seminggu
  • Gambar iklan bebas dan tiada lagi had perkataan atak gambar
  • Tak perlu risau iklan kena 'flagged'
  • Bayaran menggunakan Perbankan Online, Kad Kredit & Paypal

KELEBIHAN MYFAD
  • Percuma Bayaran Pendaftaran
  • Percuma Rundingan
  • Post iklan boleh disunting
  • Lebih Organic Reach
  • Tersenarai pada iklan di website myfAd
  • Boleh menjana pendapatan sebagai Promoter & Subscriber


Baca : 5 Tips Supaya Income myfAd Cepat Naik

CARA LENGKAP DAFTAR SEBAGAI MERCHANT

1. Klik Daftar Merchant.
2. Klik Register Me.


3. Klik "Agree with Term & Condition"


4. Lengkapkan maklumat yang seperti di bawah.


4. Klik Submit untuk menghantar borang sebagai Merchant.
5. Email verification link akan masuk dalam email yang didaftarkan. Klik link tersebut dan masuk website myfAd untuk log in. Kemudian, page Merchant akan muncul seperti di bawah.


Sekian. Semoga membantu.

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)