KreziKrip Pilihan Jajan Pelbagai Perisa Emping Dan Popia - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

KreziKrip Pilihan Jajan Pelbagai Perisa Emping Dan Popia

Ceriakan Hari Anda Dengan Aneka Jajan KreziKrip Yang Lazat | Aneka jajan yang semakin dikenali ramai lagi-lagi di kawasan Terengganu. Aku dah cuba dan dah rasa keenakan kesemua jenis flavours yang ada. Yang bestnya lagi bukan ada 2, 3 jenis flavours je tau tapi ada 5 jenis perasa. Banyak kan? Selalu aku jumpa popia pedas dan popi nestum. Tapi kalini tidak. Lebih advance. Jom kita tengok KreziKrip ni ada flavour apa yang buat aku teringat-ingat tu.





5 Perisa Kegemaran Ramai

KreziKrip bertapak di Terengganu dan disediakan sendiri oleh kak Suzana. Beralamat di Jalan Kuala Nerus, Kuala Terengganu. Oh, untuk pengetahuan korang, KreziKrip ni dah bertapak sejak tahun 2016 lagi. Masa tu aneka perasa yang Kak Suzana tawarkan tak banyak macam sekarang. Sekarang ni je dah ada Emping Pedas Manis, Emping Madu, Popia Meletop, Popia Bakar dan Emping Cheese. Dan flavour yang membuatkan aku terliur dan bagi aku sedap marvellous adalah emping cheese dan emping madu.

Eh, bukan yang lain tak sedap. Sedap tau! Macam popia bakar tu memang melekat pedas dia. Tapi bagi aku yang bukan hantu makanan pedas, so pilihan kudapan aku hari-hari surely Emping Cheese yang terasa pekat cheese powder tu dan Emping Madu yang pekat likat bersalut madu. As for me, dua perasa ni korang patut rasa.

Kenapa korang kena cuba KreziKrip?
- 100% Produk Muslim
- 100% Produk Homemade
- Terdapat 5 jenis flavour yang best
- Emping dan madu bersalut penuh
- Harga murah dan berpatutan
- Postage seluruh Malaysia


Korang tak perlulah risau kalau korang nak cuba rasa atau nak buat tempahan secara borong tapi korang stay luar Terengganu. Sebabnya KreziKrip dah sampai luar daripada Terengganu dah pun dengan selamat. Dengan adanya stokis di Negeri Sembilan, Selangor dan lain-lain negeri lagi. Jadi, tak ada sebab untuk korang tak cuba okay.

Sebut pasal pengambilan stokis dan agen ni, team KreziKrip ada membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen dropship dan juga pengedar sah KreziKrip. Jadi, jangan sia-siakan peluang untuk menjana pendapatan sampingan bersama dengan team KreziKrip. Bukan saja keenakan emping dan popia pelbagai perasa dapat dirasai tetapi juga menambahkan duit poket korang. Lagi-lagi nak dekat raya Haji ni. Meh cepat-cepat grab peluang ini.

Yang berminat untuk menjadi pengedar sah setiap negeri atau agen dropship boleh terus hubungi team KreziKrip untuk pendaftaran. Terhad kepada 100 kekosongan saja!

KreziKrip
FB : KreziKrip
IG : KreziKrip
Hubungi : 0111-628 1769 (Admin)


No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)