Senarai Bisnes Pakaian Muslimah (HQ) Yang Mengambil Agen Dropship - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Senarai Bisnes Pakaian Muslimah (HQ) Yang Mengambil Agen Dropship

SENARAI BISNES PAKAIAN YANG MENGAMBIL AGEN DROPSHIP | Untuk perkongsian kalini aku nak kongsikan senarai bisnes pakaian yang mana aku fokuskan kepada HQ yang membuka peluang perniagaan kepada mereka yang mencari pendapatan sampingan. 

Bertuah rasanya siapa yang dapat baca entri ini sebab aku  rasa sesiapa yang baru nak memulakan perniagaan online dan berniaga untuk mendapatkan pendapatan sampingan, boleh lah survey-survey website atau channel di bawah untuk tahu mana bisnes yang bagu dan helok untuk cuba.

Prosedur sebagai agen dropship sesebuah bisnes

Sebenarnya ramai je yang berminat nak cari side income dengan cara berniaga tapi masa agak terhad untuk buka booth atau join offline marketing kan? Tak apa, jangan risau. Kalau pun korang masih belajar sepenuh masa atau bekerja sepenuh masa, korang masih ada peluang untuk mencari side income. Kali ni aku nak kongsikan bisnes-bisnes yang menjual tudung dan pakaian muslimah untuk reference korang.

Senarai nama bisnes yang terkenal di bawah merupakan Head Quarter (HQ) untuk bisnes-bisnes berkenaan. So, jangan risau. Aku dah buat research dan memang diorang ambil agen dropship. So, yang berminat tu jom grab peluang keemasan ni sebelum pengambilan agen dropship diorang ditutup.

Senarai Bisnes Pakaian Muslimah Yang Mengambil Agen Dropship

1. Bunga Jamal
  • Bunga Jamal menyediakan skirt muslimah yang labuh dan 100% tanpa jarang. Ini memang trademark Bunga Jamal yang telah ditubuhkan sejak 2014 lagi. So far, pendapatan aku sebagai dropship Bunga Jamal dah cecah 4 angka masa perayaan tahun lepas.
  • Website : www.bungajamal.com
  • Instagram : BungaJamal.my
  • Facebook : BungaJamal HQ
  • Pendaftaran : 014-2366 915

2. Dheeya Fathana Syarie

3. Qibtiyyah Exclusive
4. Coming Soon.

5 comments:

  1. wow best nya. dah nak raya ni, memang patut join dropship pakaian ^_^

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Nk tanya......perkara 3 dlm tips muslimah di atas adakah blh dipercayai iaitu PART-TIME-DI-RUMAH.COM

    ReplyDelete

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)