Q & A | Mana Nak Dapat Flyers Percuma? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Q & A | Mana Nak Dapat Flyers Percuma?

MANA NAK DAPAT FLYERS PERCUMA | Kalau dulu masa aku mula daftar aku dapat 50pcs flyers beserta plastik untuk letak shipping label 50pcs. Untuk Seller Centre aku dan mak aku. Tapi, readers aku yang daftar dalam 2, 3 bulan ni. Semua kata tak dapat Free Flyers, jadi aku buat assumption sekarang tiada lagi percuma flyers.


Tapi ini bukanlah satu masalah sebab korang dibenarkan untuk pos menggunakan flyers dari mana-mana courier service provider samada Poslaju, Skynet, G-Dex, Citylink dan lain-lain. Tiada halangan. Tapi, cuma nak remind korang pastikan document yang diperlukan untuk pos tu lengkap. Contohnya POD dan Receiver copy hendaklah dilekatkan di hadapan parcel tersebut.

Selebihnya macam biasa saja. Tak ada apa-apa isu besar pun. Sekali lagi dimaklumkan TIADA PERCUMA FLYERS okay murid-murid ahahs.

Maklumat lanjut mengenai pendaftaran : Klik LAZADA
Pertanyaan Di Lazada : Klik LAZADA 

Anything yang korang query boleh terus hubungi,
Lazada Malaysia : 03-2725 2925

Baca artikel : 

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)