Wangi Seharian Bersama Pocket Perfume Spray By Biobax - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Wangi Seharian Bersama Pocket Perfume Spray By Biobax

WANGI DAN KEKAL BERTENAGA BERSAMA POCKET PERFUME SPRAY BY BIOBAX | Kalau sebelum ni hati dah terpaut lama dengan Silky Girl Perfume Roll-Up tapi kalini ada sedikit kelainan dalam hari-hari yang aku jalani. Mana tak lainnya bila pertama kali mencuba Pocket Perfume Spray yang sangat ohsem dan sangat kena dengan jiwa aku. Dengan kelebihan bau floral yang umph! pasti mendatangkan satu aura positif dalam hidup si pemakai termasuk aku.

Pocket Spray Perfume Biobax

Perfume Pocket Spray Biobax
Nama saja dah pocket spray. Pastinya ini sejenis perfume yang sangat compact, kecil dan mudah untuk di bawa ke mana-mana. Ia amatlah sesuai untuk di bawa ke tempat kerja, travel mahupun ke mana-mana majlis. Pocket spray perfume ni bukanlah terhad kepada pengguna wanita saja, malah ada juga flavour wangian untuk lelaki iaitu Better Man. Kalau untuk perempuan, takpayah cakap lah. Bau kotak saja aku dah jatuh hati.

Menariknya Perfume Pocket Spray Biobax
Perfume Pocket Spray dari Biobax ini adalah pati perfume yang diformulasikan khas untuk Biobax dari France. Kelebihan yang ramai orang nanti-nantikan adalah perfume yang halal dan boleh dibawa solat. Menarik bukan? Bukan tu saja. Banyak lagi kelebihan Perfume Pocket Spray Biobax ni, antaranya :

  • Perfume Pocket Spray Biobax boleh dipakai semasa solat
  • Ianya adalah jenis EDP dan boleh tahan 8 hingga 12 jam
  • Dua haruman yang berbeza iaitu BETTER MAN untuk lelaki manakala FALLING IN LOVE untuk wanita
  • Diimport khas dari France
  • Formulasi istimewa untuk Biobax
  • Botol bukan dari jenis kaca tetapi daripada high quality plastic material.
  • Jatuh pun takkan pecah punya.
  • Design botol perfume yang bercirikan design dari Morocco
  • Ringan dan mudah dibawa. Boleh bawa travel weh. Perfect sangat!
  • Bau yang sangat fresh, floral dan pleasant.



Keunikan Pocket Perfume Spray Biobax
Biasalah kalau kita dah kenalkan satu produk baru pada kawan-kawan. Depa mesti tanya, apa uniknya Pocket Perfume Spray ni berbanding produk lain? Well, in fact susah kita nak jumpa perfume jenis kecil molek yang boleh bawa masuk poket je dan ringan macam ni. Kalau ada pun, mahal. Lagi-lagi Pocket Perfume Spray ni baunya sangat fresh dan paling penting bau floral dia cukup aku terasa. Aku suka!

Satu tips memilih perfume yang bagus adalah perfume yang kita pilih tu tidaklah terlalu kuat baunya sehingga menusuk hidung dan membuatkan kita sakit kepala lepas hidu bau perfume tu. So, kalau nak perfume yang sedang-sedang baunya tapi terasa manis pada deria bau tu, jomlah ramai-ramai pilih Pocket Perfume Spray Biobax.

Feedback Pocket Perfume Spray By Biobax

Bagaimana Mendapatkan Pocket Perfume Spray Biobax
Harga yang memang setanding dengan keunikan, kelebihan dan kualiti yang Pocket Perfume Spray ini ada. Percaya atau tidak, sebotol Pocket Perfume Spray ini boleh bertahan hingga 2 bulan sekiranya pandai berjimat. Sebab sekali sembur saja sudah berbau seluruh badan. Aumm..

Harga Sebenar
RM59.90 (2 botol tidak termasuk kos pos)

Harga Promosi Pengenalan
RM49.90 (2 botol tidak termasuk kos pos)

Pembelian melebihi 5 botol akan mendapat Hadiah Misteri


Untuk maklumat lanjut, sila layari :
Website : Biobax HQ
Hubungi : +60142366915


Baca juga artikel :



2 comments:

  1. Mudahlah kan nak bawa ke mana mana. Masuk poket saja. Boleh selit selit.

    ReplyDelete

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Member Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)