Penawar Sakit Kulit Kronik Dengan Turbahtu Ardhina - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Dec 15, 2017

Penawar Sakit Kulit Kronik Dengan Turbahtu Ardhina

RAWAT SAKIT KULIT DENGAN TURBATU-ARDHINA | Sebagai salah seorang pengguna Turbatu-Ardhina, adalah menjadi satu tanggungjawab untuk berkongsi kebaikan dengan orang lain. Untuk yang pertama kali mendengar apakah Turbatu Ardhina ni, ini adalah satu penawar sakit kulit dari zaman Nabi SAW lagi. Dengan izinNya telah terbukti berkesan untuk menyembuhkan berbagai penyakit kulit.

Kalau ikutkan memang banyak dah testimoni masalah kulit yang dapat dikumpul seperti ekzema, psoriasis, kudis, kudis buta, kurap, kayap, luka, ruam, melecur, gatal-gatal badan, terkena gigitan serangga, panau, bisul dan lain-lain masalah kulit. Alhamdulillah sembuh dengan izin Allah menggunakan produk Tanah liat Turbahtu-Ardhina.


KEBAIKAN / KHASIAT TURBATU ARDHINA
  • Masalah kulit kronik : Ekzema dan Psoriasis (Penggunaan konsisten agar menyembuhkan luka dan kudis. Dan rawatan dalaman dengan memakan turbah sebagai agen detox)
  • Jerawat kecil atau besar
  • Kudis biasa atau kudis buta
  • Kurap
  • Kayap
  • Bisul
  • Gigitan serangga berbisa seperti temingat, tebuan tanah dan semut gatal
  • Terkena air panas, besi panas, minyak panas
  • Kulit anggota terutama kaki, merekah, (berair), bernanah yang sukar sembuh disebabkan mengidap sakit kencing manis
  • Gatal-gatal celah jari kaki, kuku makan cekam dan bahagian anggota lain yang gatal berpunca dari jangkitan fungus
  • Gatal resdung terutama dimuka
  • Gatal-gatal kulit disebabkan terkena racun semburan tanaman dan kesan dari terkena simen.
  • Tapak kulit kaki merekah
  • Ruam lampin bayi

SIAPA YANG DIBOLEHKAN GUNA?
Tiada Had Umur : Setakat ini Turbahtu Ardina boleh digunakan oleh pelbagai lapisan umur dari bayi hingga orang dewasa selagi mana mereka mempunyai penyakit seperti yang dinyatakan di atas.

Ini Set A (1 Air Galian dengan 3 Tanah Turbah)

PAKEJ BELIAN
Berat satu bekas Tanah Turbah : 60 hingga 70 gram. Untuk kawasan sakit kulit meliputi satu badan, disyorkan ambil set D untuk set satu badan. Senarai Pakej harga promosi Turbahtu Ardhina, penawar sakit kulit warisan Nabi SAW paling mujarab adalah seperti di bawah :

Set A (RM40) : 1 Air Galian + 3 Tanah Turbah + Postage SM

Set B (RM75) :  2 Galian + 6 Tanah Turbah + Postage SM

Set C (RM110) :  3 Air Galian + 9 Tanah Turbah + Postage SM

Set D (RM180) :  5 Air Galian + 15 Tanah Turbah + Postage SM


InsyaAllah dengan izin Allah tanah liat TURBAH mampu menyembuhkan apa-apa jenis sakit kulit. Untuk tindakan yang lebih berkesan diharap dapat elakkan dari menggaru ketika ubat Tanah Turbah sdang menyerap dan bertindak pada kulit. Sapukan selalu tidak perlu bilas, hilang saja kesan dibolehkan untuk sapuan semula. Setiap kali sapuan, digalakkan baca doa yang diajarkan oleh Nabi SAW untuk mengubati sakit kulit yang akan dibekalkan sekali semasa membuat pembelian.

Kelebihan set Turbahtu Ardhina Kanzusaadah adalah sudah dibacakan ayat-ayat Al quran dan diruqyah oleh Tuan Guru Madrasah serta air galian dan tanah yang terpilih.

Bentuk Tanah Turbah sebelum dicampurkan bersama air galian

TESTIMONI
Testimoni selebihnya korang boleh tengok di sini agar lebih yakin untuk mendapatkan produk yang bagus ni.

CARA UNTUK MENDAPATKAN
Sebarang pertanyaan mengenai produk atau pembelian, boleh terus hubungi mereka di bawah :

Emel :
kanzussaadah@gmail.com
Sertakan sekali nama, alamat, email dan nombor untuk dihubungi

Hubungi :
+60145148539
+60129463992
(Ustaz Nik Mohd Nazimuddin)

Baca juga artikel :


3 comments:

  1. Terbaik.. sesuai untuk mereka yang ada masalah kulit yang serious

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia serap racun-racun atau peluh2 yang melekat kat tempat ekzema tu. Bagus :)

      Delete
  2. Kalau untuk yang dah lama derita sakit kulit, kalau dapat lega dengan produk ni. Syukurnya

    ReplyDelete

Terima kasih sudi singgah blog Mawar Assufi. Sudi-sudilah tinggalkan satu dua komen. Yang baik datangnya dari Allah, yang kurang datangnya dari diri sendiri (^^,)