Mudahnya Jana Pendapatan Online Dengan SushiVid - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 5, 2017

Mudahnya Jana Pendapatan Online Dengan SushiVid

MUDAHNYA JANA PENDAPATAN DENGAN SUSHIVID SEBAGAI INFLUENCER | Rata-rata ramai dah aware tentang satu platform yang boleh digunakan oleh blogger sebagai satu medium untuk menjana pendapatan secara online iaitu melalui SushiVid. Eh, bukan blogger saja, yang bukan blogger juga boleh. Ada Instagram kan? Ada youtube kan? Haaa, itulah syarat utama dia. Ada media sosial. Mudah sangat kan?



Youtube : 250 Subscribers
Instagrammers : 2000 Followers
Bloggers : 2000 visits every month

Kalau korang ada salah satu syarat di atas, korang memang dah layak apply SushiVid. Program yang mudah nak apply lagi-lagi bila korang dapat tahu selepas korang selesai daftar saja pun dah dapat USD5 atau RM25. Yang penting ada kelainan sikit daripada platform lain sebab dapat RM25 saja lepas pendaftaran. Yang bestnya lagi, no minimum withdrawal. Kalau certain tempat tu minimum RM50 baru boleh withdraw kan? SushiVid ni tak. Ni kira win-win situation. Dia dapat member baru, kita dapat reward RM25.

BAGAIMANA SUSHIVID BANTU KITA MENJANA PENDAPATAN?
Basically SushiVid sebagai platform untuk kita sebagai Influencer propose pada brand yang kita nak review tu. So, kita akan propose dengan apa yang ada pada kita, contohnya apa yang kita akan prepare dan willing untuk berikan pada brand tersebut untuk yakinkan dia yang kita layak buat review tu. Yang menariknya payment dalam USD tau bukan Ringgit Malaysia!

Kita sebagai Influencer yang menerima sponsorship

Ini adalah antara campaign yang tengah ongoing. So, boleh propose sini.

Korang kena jawab beberapa soalan. Dan soalan tu korang saja yang tahu, kan media sosial korang.

Baru propose 2 campaign. Kalau ada rezeki tak kemana kan. In Shaa Allah.

Menarik kan? Korang boleh register SUSHIVID di sini dengan mudah hanya di hujung jari. Tak perlu beratur panjang-panjang hanya untuk mendaftar. In Shaa Allah kalau ada rezeki tak ke mana kan? Sebenarnya banyak cara nak jemput rezeki datang. Jangan tunggu pada satu-satu tempat saja.

Sebabnya korang pun boleh jana pendapatan sambil gigit kuku hanya dengan mendaftar sebagai Affiliate di Sweet Muslimah.


Baca artikel :



2 comments:

  1. byk sgt email sha ttg sushivid ni, tp sha blm lg try..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kin pulak baru try 2 sampai harini. hehe . belum ada rezeki lagi. In Shaa Allah nanti ada lah kan.

      Delete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,