Beli Baju Kurung Moden Kasih Untuk Wedding Sebagai Bridesmaid - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 21, 2017

Beli Baju Kurung Moden Kasih Untuk Wedding Sebagai Bridesmaid

BELI BAJU KURUNG MODEN KASIH UNTUK WEDDING SEBAGAI BRIDESMAID | Sebenarnya banyak pilihan di Instagram kalau ikutkan cari kurung moden ni. Cari punya cari, alhamdulillah kawan jumpa sorang seller ni yang jual pelbagai jenis baju kurung moden, kebaya dan mini kurung.

Alhamdulillah. Four more to go.

Material Kurung Moden Kasih ni lembut dan beralun macam ala-ala silk sikit.

So, memang mudah nak jalan. It much better pakai dengan kain dalam. Bukan sebab dia jarang, cuma takut nampak lekuk kaki kalau angin menolak dan kalau baju yang dipilih fit cukup-cukup ke badan. So far, alhamdulillah. Puas hati je. Design pun nice juga.


 Bersama pengantin.

Bukan setakat baju kurung moden ni saja yang Seller nama Aida ni jual. Banyak jenis lagi. Boleh cuci mata dekat facebook dan instagram beliau. 

SERVIS BAGUS. RECOMMENDED!
Ada certain seller yang susah naa nak reply Whatsapp. Sudahlah lewat reply, kita pula dimarahnya sebab banyak songeh. Kata kan customers, kita mesti nak beli yang betul-betul apa yang kita nak, betul tak? So far, alhamdulillah. Servis bagus dan penghantaran cepat. Baru buat payment, esoknya dah sampai. Risau juga awalnya sebab dah buat full payment untuk 4 helai baju. Takpa, tawakal je. Tup-tup dah sampai.



Sebenarnya ada banyak jenis lagi. Tapi, boleh survey design dan harga dengan Seller Aida. Jangan lupa mention 'MAWAR ASSUFI' mana tahu dapat diskaun ke, Free Postage ke. Hihi


KURUNG MODEN SHOP
Hubungi : +60182102288 (Trusted Seller)




2 comments:

  1. cantiknya! simple je tapi sedap mata memandang. nanti bolehlah usha usha ig tu

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,