Be A Cool Lady With CoolBlog - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

Be A Cool Lady With CoolBlog

SETIAP HARI PASTI LEBIH COOL BERSAMA COOLBLOG | Boleh kata lalu saja kat mana-mana cawangan CoolBlog, mesti singgah sekejap. At least beli 1, kalau tak dapat beli 2 atau 3 pun. Actually, my favourite CoolBlog flavour semestinya Oreo Smoothies Chocolate dengan topping Pearl. Yes, my favourite ever. Tapi, nampaknya selera dah kena tukar buat masa ni since datangnya flavour baru iaitu Rasa-Rasa Malaysia.

In fact, sebelum tercetusnya artikel ni, dah banyak kali dah pun try flavour Rasa-Rasa Malaysia. Tapi paling aku fall in love is Coco Yam Pulut Hitam Smoothies. Oh my CoolBlog!

 Meet my new favourite flavour, Coco Yam Pulut Hitam Smoothies. Tadaa! 

Ada 3 perisa baru yang menarik untuk Rasa-Rasa Malaysia dengan harga yang berbeza tapi masih harga mampu milik lagi. Dengan rasa yang sedap, rasa berbaloi dan tak menyesal beli.

Pelbagai jenis perisa yang boleh dipilih.


LOKASI COOLBLOG

Baru-baru ni ada Grand Opening untuk cawangan CoolBlog yang ke 426! Wow, bukan? Dan lokasi terbarunya ada di AEON Dato' Onn, Johor Bahru, Johor. Wahh! Orang Johor jangan lupa dapatkan CoolBlog di lokasi berhampiran anda. Jom Ceriakan hari anda!

Dan lokasi aku adalah di Kota Damansara. Lokasi CoolBlog yang berada di kawasan Kota Damansara adalah di Seksyen 6 Kota Damansara, bersebelahan dengan Foto Super Image dan lagi satu ada dalam kawasan The Strand Mall.JOIN BLOGGER CONTEST & WIN OPPO R9S

  1. Kongsikan tentang pengalaman anda bersama COOLBLOG and review minuman anda.
  2. Publish artikel di blog anda.
  3. Hantarkan link tersebut ke karmini@gocomm.com.my atau choulyin@gocomm.com.my.


I wish you all the best !


Untuk maklumat lanjut, boleh layari :
Website :
COOLBLOG

Facebook Page :
COOLBLOGNo comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)