Isi Minyak Dapat Free Gift Dari SHELL ! - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Aug 17, 2017

Isi Minyak Dapat Free Gift Dari SHELL !

ISI MINYAK DAPAT FREE GIFT DARI SHELL | Ahad baru ni isi minyak di Kota Damansara sebab semalamnya baru balik hiking tak sempat topup minyak. Dalam lebih kurang pukul 10.30 pagi macam tu, isi minyak lepastu pekerja Shell tu datang kat belakang kereta. Dia letak kotak hadiah ni, just minta nama, nombor kereta dan nombor IC je. Aku siap tanya lagi, kena bayar tak ni? Padahal pen kat tangan siap dah. Kalau kena bayar ke apa-apa, saya taknak. Heh, begitu.


Yaddda!

I thought at first dalam kotak cantik ni ada perfume. Walaupun hakikatnya memang tinggi sangat harapan tu. Hihi


Sekali buka bukanlah seperti yang diharapkan awal-awal tadi. Hihi.

Whatever it is, kan ni Free Gift. Lagipun comel juga bekas ni, boleh isi stationeries, sweets or paling tidak simpan duit syiling. Bukan duit kertas sebab senang buka. Hihi

And Fridge Magnet! Cute.


Macamana nak dapat? Aku pun tak pasti untuk dapat lagi. Katanya setiap Ahad. Aku kurang pasti samada dorang tengah ada celebration apa-apa masa last week aku isi minyak tu. Tapi, this coming Sunday and next Sunday nak pergi isi minyak lagi. Mana tau dapat hadiah lain ke. Kot lah dapat mesin basuh seketul, tak pun peti ais sebiji, paling tak dapatlah lesung batu sebiji kan. Siapa tahu, gitew! Hihi

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,