Job Vacancy Di UiTM Private Specialist Centre, Sungai Buloh - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Aug 24, 2017

Job Vacancy Di UiTM Private Specialist Centre, Sungai Buloh

JOB VACANCY DI UITM PRIVATE SPECALIST CENTRE SUNGAI BULOH | Aku diberitahu yang UiTM Private Wing perlukan staff dan minta war-warkan pada yang layak. Sebelum ni aku pernah kerja di UiTM Sungai Buloh, bahagian bendahari. Tapi tak lama, kontrak 3 bulan saja sebagai Pekerja Sambilan Harian (PSH).
Basically memang apply for accounting or bendahari dan terus diserap dalam bahagian Bendahari. Sebelum kontrak tamat, aku pernah juga apply akaun di UiTM Private Wing. Tapi, nampaknya tak ada rezeki aku.

Dan kebetulan aku tengah mencari satu kerja baru. Tup-tup ada somebody yang post iklan kerja kosong ni. Cuba nasib je, kalau lepas diorang panggil lah interview. Kalau tak, next time cuba lagi. hihi

Job Vacancy dalam Medical Line

Job Vacancy dalam Management Line

Asalnya nampak Finance Assistant Manager tu, tapi tutup mata terus sebab tengok qualification dia nak. Aku kan masih lagi sambung belajar dalam Bachelor In Accounting, ada lagi berbaki 2 semester. Dan aku relakan dalam keterpaksaan je. Begitew! Haha


So, as aku punya main line adalah akaun. Dan company sekarang pun aku yang handle semua sebab company tak besar mana. Memang account department aku seorang. So, aku confident untuk apply for Credit Control Executive saja. Hihi

Doakan tau! Kalau ada rezeki alhamdulillah. Kalau tak dapat pun alhamdulillah juga. Rezeki Allah ni luas. In SHaa Allah. Kat mana-mana pun boleh cari makan.

Kalau korang berminat, boleh lah apply. Mana tau ada rezeki kan.


MAKLUMAT PERMOHONAN
Tarikh Tamat : 27 Ogos 2017
Emel : career@uitmpsc.com


Baca artikel :

2 comments:

  1. Medical line ok fK confirm x effect dgn economic downturn skrg

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe kot kak. Sebab masing-masing pening sampai demam panas. Masuk sepital. Doktor tak cukup kaki tangan :D

      Delete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,