STUDENT LIFE - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

STUDENT LIFE


TIPS STUDY STUDENT SPM
TIPS MAHIR AKAUN SPM
  • Soon

TIPS PART TIME STUDY & PTPTN

INFO PART TIME STUDY @ UiTM / iNED

PENGALAMAN PART TIME STUDY

      6 comments:

      1. Enjoy lah student life selagi menjadi students ni. Kalau dh masuk dunia pekerjaan dah x jumpa dah dunia yg sama

        ReplyDelete
        Replies
        1. So true! Kin dah kerja ni rasa beza sgt dengan student life masa diploma dulu. hehe

          Delete
      2. Hi mawar :)

        Mai jenguk sini.. Mungkin mawar tak perasan, hihi sbb tu mai nk ckp. Harap tak ambil hati.ehehehe.

        Afb list kat atas blog mawar tak appeared la :(

        ReplyDelete
        Replies
        1. Sujud syukur ni. ALhamdulillah settle dah. Thanks awaksss.

          Delete
      3. huhu rindu je nak jadi student lagi hakhak! hai sis!

        http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/perbezaan-ios-dan-android.html

        ReplyDelete

      Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
      Terima kasih sudi singgah :)