STUDENT LIFE


TIPS PART TIME STUDY

INFO PART TIME STUDY @ UiTM / iNED

PENGALAMAN PART TIME STUDY

STUDENT LIFE STUDENT LIFE Reviewed by Mawar Assufi on July 23, 2017 Rating: 5

6 comments:

  1. Enjoy lah student life selagi menjadi students ni. Kalau dh masuk dunia pekerjaan dah x jumpa dah dunia yg sama

    ReplyDelete
    Replies
    1. So true! Kin dah kerja ni rasa beza sgt dengan student life masa diploma dulu. hehe

      Delete
  2. Hi mawar :)

    Mai jenguk sini.. Mungkin mawar tak perasan, hihi sbb tu mai nk ckp. Harap tak ambil hati.ehehehe.

    Afb list kat atas blog mawar tak appeared la :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sujud syukur ni. ALhamdulillah settle dah. Thanks awaksss.

      Delete
  3. huhu rindu je nak jadi student lagi hakhak! hai sis!

    http://elsaalicious.blogspot.my/2017/07/perbezaan-ios-dan-android.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.