CUTE PURSE GIFT DARI VIETNAM - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

May 31, 2017

CUTE PURSE GIFT DARI VIETNAM

HADIAH DARI VIETNAM | Siapa tak seronok kan dapat hadiah dari orang kan? Lagi-lagi kalau hadiah tu tak boleh nak dapat kat dalam Malaysia. Kali ni hadiah dari Vietnam, haritu dari Korea. Haaa, memanglah. Kawan-kawan kelas sismawar memang kaki travel. Korea lah, Vietnam lah, Bandung lah, Australia lah pulak. Hmm, sismawar je belum pernah. Nak tu memang nak, tapi nanti dululah yaa. Kee ada sesiapa sudi sponsor sismawar travel ke luar Malaysia? haha






Comel kan purse ni. Kain dia best, nak kata satin pun bukan satin sangatlah. Tapi, bagi sismawar purse ni cantik. Thanks Kaknia, she's my classmate. Honeymoon kate kau. So, meh tengok dalam purse ni. Nice kan? Sebenarnya kalau nak kata purse macam ni, rasanya bersepah je kat pasar-pasar, kat Penang pun sismawar pernah nampak tapi biasanya kain cotton. Purse dari Vietnam ni specialnya of course lah design dia. Bukan design macam ni bukan Vietnam lah. Gitu kann, haha.





So, yah! Saja nak share yang ada orang bagi gift kat sismawar. Sebenarnya ada yang lain lagi, nanti sismawar share kat korang tau. Mana tau kalau korang ke negara tu boleh ada idea nak belikan ole-ole apa untuk sismawar kan? Omnomnom. hihi


See Ya! Selamat Berpuasa!

5 comments:

  1. cantiknya purse...dari vietnam kan...boleh simpan duit hijau atau merah

    ReplyDelete
  2. Unik dompet tu...

    Hai Assalamualaikum..Saya Mayy (MJ) datang melawat/follow dari group AFB :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wa'alaikumussalam. Terimakasih sudi singgah :)

      Delete
  3. Canteknyaaa. Lain dari yang lain <3

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,