FREE Business Card Design Sendiri Hanya Dengan Pixajoy.com - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Oct 25, 2016

FREE Business Card Design Sendiri Hanya Dengan Pixajoy.com

Assalamualaikum.


Siapa lagi dekat sini yang ada bisnes tapi masih lagi belum ada kad bisnes? Bisnes kecil? Tak perlu kad bisnes? Siapa kata? Sebab bisnes kecil lah kena ada satu kad bisnes walaupun biasa-biasa saja. At least bila korang sedang promosikan produk korang atau baru nak pasarkan bisnes korang, kad bisnes ni amat memainkan peranan tau.

So, ni kali kedua Kin ada bisnes kad. Yang pertama bisnes kad coklat. Masih ada lagi separuh. Sebab dah jarang terima tempahan coklat. Biasa kalau ada event, adalah tempahan. So, yang ini korang tak perlu keluarkan modal banyak pun nak buat bisnes kad ni. Hanya perlu bayar kos penghantaran saja. Itupun tak mahal sangat pun.





Kin punya design simple saja sebab niatnya saja nak try Sekali bila kad bisnes dah sampai pagi tadi, maigad! Iols jatuh cinta! Tak sangka cantik juga jadinya. Kin jual Hair Serum? Waa! Iyaa, boleh baca sini tentang Loma Hair Serum okay.


So, siapa yang berminat nak cuba buat bisnes kad tu boleh try create di sini. Sekarang PixaJoy tengah buat promosi taw. Cepat cepat ! Kin pun tak pasti bila promosi FREE Business Card ni sampai bila. Yang Kin tahu, sekarang masih lagi berjalan.


Boleh Create Your Own Design Business Card Here okies! Seriously memang banyak betul readymade template yang PixaJoy sediakan. Comel belaka. Rasa nak buat semua design yang ada. Haha. Tamak okay.




Memang FREE OF CHARGE! No worries! Just bayar Postage fees dia saja meh. Jangan lupa klik Banner okay untuk create your own design FREE business card.



Baca juga artikel :

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,