ELMU INSTAGRAM DI SEMINAR KLINIK AURA INSTA BATCH PERTAMA - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>ELMU INSTAGRAM DI SEMINAR KLINIK AURA INSTA BATCH PERTAMA

Assalamualaikum Hai !


Harini 4 Oktober 2016 dah. Bermakna sudah 3 hari Klinik Aura Insta Batch 1 berlalu. Tapi, yang tak berlalu adalah elmu-elmu yang dikongsikan. Sejujurnya walaupun ini Klinik Aura Insta yang pertama. Dan Kin adalah salah sorang pesertanya. Awesome!

Banyak sangat perkongsian yang telah dikongsikan oleh Pakar Instagram, Ada Adwa. Kak Ida, Penulis buku The Endeavor, Pakar Marketing Instagram, Dany_Viennas. Ada ramai lagi yang biasa Kin nampak di Facebook, antaranya Pakar Perunding Imej, Kak Zalea Yusoff, Owner Rico's Pizza Ustazah Mashitoh, Pakar Terapi Hati, Cikgu Zia (Cikgu Terapi Hati Kin juga) dan ramai lagi kalau nak sebutnya. Ada tu yang tak sempat jumpa nak bergambar dah balik.


Sebenarnya 9 jam seminar tu pun tak cukup rasanya nak belajar banyak benda dari Sifu-Sifu Instagram. Banyak sangat yang dikongsikan, termasuklah Elmu Terapi Hati. Betul kata Cikgu Zia, amalan tanpa tindakan, sia-sia.
Kin pergi sendiri kelmarin. Patut pun tak jumpa, diorang ada bagi address untuk waze. Rupanya lokasi Sunnah Kekabu Hotel ni dekat Pusat Perdagangan Suri Puteri, Persiaran Jubli Perak, Seksyen 20, Shah Alam.

Kin rasa macam banyak sangat intipati program kelmarin. Dari segi nak baiki First Impression terutama sekali IG Shop lah kan. Macamana nak maintain engagement, cara nak bina trust among prospects, cara nak dapat Like dan Komen dengan pantas dan sebagainya. Banyak sangat.


Tak rasa rugi pun join. Alhamdulillah Allah permudahkan segalanya.Tak sangka sangat apa yang Kin bayangkan bulan Mac 2016 dulu, untuk join another seminar dan personal coaching dengan Ada Adwa. Alhamdulillah Allah perkenankan di bulan ulang tahun ni. Tak sangka Allah perkenankan. Betapa kuasa bayangan tu luar biasa hebat! Syukur sangat Allah pilih untuk dipertemukan dengan insan yang hebat-hebat macam diorang ni. Salute diorang!


And lastly, biarlah gambar yang berbicara ^^,

Ini Cikgu Zia Kin. Pakar Terapi Hati.
Bayangan Kin kalini, Kin nak join Personal Coaching beliau.
Doakan yaa. In Shaa Allah kalau bukan Oktober, In Shaa Allah satu hari nanti :D
Ohya, yang baru kenal apakah Aura Insta Class lah, Seminar Aura Insta lah, Klinik Aura Insta lah dan sebagainya tu. Okay dah. Takmau tertanya-tanya dah. Janji!

Kin nak ajak korang join atau tengok page kat bawah. Aura Insta adalah program di bawah seliaan Cikgu Ada Adwa sendiri. Ini adalah Program Cikgu utuk membantu lebih ramai peniaga mendalami elmu Instagram.
Klinik Aura Insta | Bantu Netizen Berniaga Dengan Elmu Dan Metod Yang Tepat!
HUBUNGI : +60142366915
FB PAGE : Klinik Aura Insta
INSTAGRAM : Klinik Aura Insta
TELEGRAM : Aura Insta

Credit Photo : PESERTA KLINIK AURA INSTA

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)