PENGAMBILAN DROPSHIP NURIASSYAURAH.MY DIBUKA ! - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>PENGAMBILAN DROPSHIP NURIASSYAURAH.MY DIBUKA !

Bismillahirrahmanirrahim.
Assalamualaikum.


Perhatian buat para muslimah di luar sana yang berminat untuk berniaga secara online tapi tak tahu nak bermula dari mana, dengan siapa, kat mana, bila nak mula dan macam-macam lagi persoalan yang bermain di minda. Baca Tips memilih supplier yang boleh dipercayai dulu, kemudian baru buat keputusan.Anda yang ingin menyertai logistik Kin, Pengambilan dibuka sehingga hujung August 2016. Selepas itu, pengambilan akan ditutup. Sekiranya nak join tapi date dah terlepas, mungkin next batch. In Shaa Allah.


Allah dah kirimkan amanah dengan kehadiran agen-agen Nuri Assyaurah Batch Kedua setakat ini. Alhamdulillah, aktif belaka dan In Shaa Allah, amanah yang pasti dilaksanakan sebaik mungkin. In Shaa Allah. Ada yang ingin mencari elmu sebagai Dropship Nuri Assyaurah? Cepat Whatsapp nombor tertera di bawah untuk booked seat.


Diingatkan sekali lagi, pendaftaran dibuka sehingga 31 Ogos 2016 sahaja ya. Nak grab elmu, nak blaja tips and tricks meniaga di Instagram, elmu terapi hati dan menjadikan tudung labuh sebagai sumber anda menjana income sampingan? Jangan segan silu untuk bersama Team Nuri Assyaurah.


| NURIASSYAURAH.MY |

INSTAGRAM : NURI ASSYAURAH
FB PAGE : NURI ASSYAURAH
CONTACT : +60142366915 (Kin)
                            +60122942572 (Admin)Share jika bermanfaat buat semua yang berminat untuk berniaga secara online.Baca juga artikel :


No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)