RAYA DENGAN KEMBAR SEPARUH MASA

Bismillahirrahmanirrahim.


Hai Korang. Macamana dengan raya baru ni? Baru lagi raya ke Empat kan harini. Chill lah, ada lagi 26 hari lagi Syawal kan. Hehe. Kin tengah struggle lagi dengan paper last untuk final exam semester ni. Ada lagi satu paper. Raya ke tujuh nanti. Entah kenapa, nak juga update harini. Acah-acah bizi kengkonon. Hihi

Sebenarnya, bukan apa sangat lah raya tahun ni. Cuma masih juga meraikan Syawal. Walau tak ada mood sekalipun, kita kena meraikan juga kedatangan Syawal ni. Ingat tau korang.

For this Raya. I drive by myself. Yes!


Okay! Proud to myself cikit sebab berjaya ingat jalan pergi dan balik tanpa bantuan Waze apatah lagi bantuan mak di sebelah. Yeay! Kin ni memang kalau bab jalan, hancus! Haha. Melainkan kau selalu jalan tempat tu lebih seratus kali! Mihmih


Macamana dengan raya korang? Like usual? Like previous Raya ke? Ke ada yang lain daripada yang lain? Wuuu, apa yang lainnya tu. Hehe


Mai Kin belanja sikit gambar raya walaupun tak semua ada. Mana yang ada saja sebab my abang tak balik kampung.











Hai. Inilah Kembar Separuh Masa Kin.. Hehe


Kami kembar 4 tahun 2 hari. Beza birthday kami cuma hari saja. Kihkih. Both are October Girl.


Ramai orang asyik confuse dengan kami dua. Asyik tertukar sokmo. Haha. Yang betul kenal kami berdua, boleh cam sangat mana satu kakak mana satu adik.

Nak cam senang saja, si kakak kontot sikit, si adik panjang macam galah. Si kakak putih dan Miss J asek menyinggah (Akak setegheh!) Si adik pula hitam manis dan peloles (Aiseh!)

Haha. Tak kesah lah tu, paling penting. Si kakak adalah si kakak. Itu yang paling penting. Sebab si kakak always taking care si adik. Walaupun selalu bergaduh! Naik tangan kaki semua. (Biasalah adik beradiks) Haha


Macamana dengan raya korang? ^^,


RAYA DENGAN KEMBAR SEPARUH MASA RAYA DENGAN KEMBAR SEPARUH MASA Reviewed by Unknown on July 09, 2016 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.