KELAS AURA INSTA SEMAKIN FAMOUS DALAM KALANGAN JUTAWAN ONLINE - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

KELAS AURA INSTA SEMAKIN FAMOUS DALAM KALANGAN JUTAWAN ONLINE

Bismillahirrahmanirrahim.


Baca tajuk entri saja macam Wahh! Bukan apa, sebab memang dah Wahh! pun.. Kelas Aura Insta semakin famous dalam kalangan jutawan online sekarang. Kebanyakan pelajar kelas Aura Insta ini sudah pun mendapat hasil atas usaha yang dilakukan. Dan ianya bukan untuk cikgunya, bukan untuk orang lain tapi ia untuk dirinya sendiri. Tak percaya? Boleh tengok testimoni pelajar Aura Insta yang baru seminggu dua minggu kelas, tapi hasil dah .. (*telan ailioq)


Yang berani ambil risiko. Yang sanggup spend duit untuk mendapat elmu. Yang sanggup buat apa saja demi elmu baru yang pasti mengubah sebahagian dari hidupnya! Mungkin inilah jalan yang Allah bukakan untuk kalian pecahkan tembok kebiasaan income anda. Pecahkan kebiasaan rutin harian anda.



Nak jadi LUAR BIASA.
Kena buat HAL LUAR BIASA.
Menuntut dengan Mentor LUAR BIASA.
Baru PASTI JADI LUAR BIASA!


Sedikit sebanyak Kin terangkan tentang Kelas Aura Insta yang sudah masuk ke Batch Ketiga! Tahniah Cikgu Adwa dan Tahniah Kepada Alumni Kelas Aura Insta yang berjaya membuat Sale sampai lebih RM2,000 dari RM600. Sampai RM4,500 sehari. Kalau Kin Sehari RM4,500 menggigil. Kalau tiap-tiap hari, pengsan agaknya. Haha. Tapi, tak mustahil kan. Itu kan rezeki dari Allah ^^,






APAKAH KELAS AURA INSTA?
Kelas Aura Insta merupakan kelas Instagram yang akan memberikan anda elmu  :

  • Mendalami dan praktikkan Elmu Dan Tricks di Instagram.
  • Elmu yang sangat LUAR BIASA PADAT. Dan Tahukah anda bahawa dengan elmu yang akan anda dapat daripada kelas ini akan memudahkan anda untuk menawan Instagram.
  • Modul Silibus yang sangat mendalam. Dari sekecil-kecil hal sehingga ke sebesar-besar hal. Anda pasti teruja dengan kepadatan elmu yang akan dikongsikan oleh Cikgu Adwa.
  • MATLAMAT Kelas selama 3 minggu ini adalah untuk membantu pelajar menguasai Instagram dan dapat mencapai 10k Follower dalam masa sebulan & Pastinya Sales Directly From Instagram.
  • Bagi yang sudah mempunyai Follower 10k, kita tambah menjadi 20k, 30k,40k dan seterusnya.


SIAPAKAH TENAGA PENGAJAR?
Cikgu yang akan mengajar kita nanti adalah Cikgu Ada Adwa. Boleh Singgah Ke Facebook Cikgu Adwa. Boleh Ke Channel Cikgu Adwa juga. Tapi kena makesure anda ada Telegram yaa.

Mai Sini Join Channel Cikgu Adwa secara PERCUMA.



MACAMANA NAK JOIN KELAS AURA INSTA?
Boleh Telegram Kin Di (+60142366915)

Dan kemudian baru Kin daftarkan anda ke dalam Class Aura Insta Coming Batch. Cepat  daftar tau! Sementara pendaftaran masih dibuka! Kalau dah ditutup, next batch yuran kelas akan semakin meningkat. Cepat Join batch akan datang ni. See You Soon Dear ^^,




Sekian. Silakan Share Jika Bermanfaat.



2 comments:

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)