DHEEYA FATHANA SYARI'E KHIMAR TRENDY MASA KINI - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>DHEEYA FATHANA SYARI'E KHIMAR TRENDY MASA KINI

Bismillahirrahmanirrahim.

Tudung super labuh yang bernama Khimar kini semakin mendapat tempat di hati peminat tudung labuh di Malaysia. Kenapa ia semakin diminati? Salah satu sebab yang Kin dapat rasakan adalah semakin ramai muslimah yang semakin sedar dan ingin berhijrah ke arah Islam yang sebenar.

In Shaa Allah. I'm on my way. Semoga Allah permudahkan.

Siapa kat sini peminat Khimar? Tudung yang labuh sangat labuh tu. Anyone?

Jom Kin kenalkan pada anda semua, Khimar keluaran Dheeya Fathana Syarie. Sangat cantik dan khimar tu sangat menarik perhatian Kin. Jujur.See? Cantik kan? Kin pernah jumpa dan bercakap juga dengan Kak Dheeya, founder Dheeya Fathana Syari'e ni. She's so inspiring me. Sangat talkative and she's beautiful luar dan dalam.

Dan sekarang DFS ni dah trendy. Dan Team DFS masih lagi mencari Agent Dropship di seluruh Malaysia. Come and join them untuk sama-sama menjana pendapatan sampingan.

Siapa belum kenal Founder Dheeya Fathana Syari'e tu silalah follow beliau. Such an inspiring person. Btw, Kak Dheeya ada kembar yang cantik juga !Come and Follow Dheeya Fathana rapat-rapat meh :)

Nak Join Team Dropship DFS? Contact Team mereka cepat-cepat okay.
Page DFS : Dheeya Fathana Syari'e
Blog DFS : Khimar Malaysia

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)