TESTIMONI D'COKLAT DESSA #3 | BELI 3 JAR UNTUK DIRI SENDIRI JERR

Bismillahirrahmanirrahim.

Hai ! Kin datang lagi dengan Testimoni D'Coklat Dessa kita ni. Siapa yang tak pernah tahu apa itu D'Coklat Dessa tu, jangan risau. Sebab anda akan tahu tak lama lagi. hihi

Alkisahnya Kin cuba-cuba saja di tempat sahabat Kin. Alhamdulillah positive feedback. Kin macam dapat nampak satu peluang sekarang. Tapi, sabar dulu. Take time first. Plan baik-baik. Submit doa banyak-banyak. Mohon Allah mudahkan.


Ohya. Jom tengok apa kawan Kin share. Hihi. Guna testi beliau pun tak bagitahu dia dulu. In Shaa Allah dia benarkan.Tahu tak apa perasaannya? Sebenarnya biasa kalau sebelum produk sampai ke tangan customer, Kin akan submit doa dulu. Peluk produk dulu, bisik baik-baik, pesan yang elok-elok dan supaya semua mereka dapat bagi manfaat dan happykan bakal tuan baru mereka.

Tapi, kalini Kin betul-betul termissed >_<


Tapi, along the way nak balik tu, Kin submit doa terus-menerus. Berdoa supaya produk Kin menjadi asbab kegembiraan pelanggan Kin tu. Alhamdulillah, Allah SWT sangat baik. Kawan Kin suka dengan produk Kin supply tu dan In Shaa Allah akan maintain rasa coklat tu dan akan akan penambahan dari pelbagai segi.

Kin percaya bila kita letak Allah SWT yang utama. Baik positif mahupun negatif feedbacknya, kita akan rasa puas. Sebab kita dah letak sepenuh harapan pada Dia.


Percaya atau tidak. Betapa Ajaibnya Submit Doa Banyak-Banyak.
Kepada yang belum cuba Choco In Jar Special, boleh dapatkan di :

Admin : +6014 2366 915. Yang ingin menjana pendapatan sampingan juga dialu-alukan.
Instagram : by_coklatdessa


TESTIMONI D'COKLAT DESSA #3 | BELI 3 JAR UNTUK DIRI SENDIRI JERR TESTIMONI D'COKLAT DESSA #3 | BELI 3 JAR UNTUK DIRI SENDIRI JERR Reviewed by Unknown on April 20, 2016 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.