BLOG REVIEW | THE KEHALUSAN KELEMBUTAN BLOG ARTIKEL ISLAMIK - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Apr 4, 2016

BLOG REVIEW | THE KEHALUSAN KELEMBUTAN BLOG ARTIKEL ISLAMIK

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum. Hai sahabat sahabat positif Kin semua :)




Pada siapa yang belum kenal dengan pemilik blog ini. Mari Kin kenalkan. Nama beliau Liyana. Kin panggil beliau Kak Liyana sebab masih merasakan bahawa diri ini masih muda. hihi

By the way, she is Ex Student UiTM Arau dan Dungun. Sep! Geng UiTM juga. heehe

BLOG & KEKUATAN BLOG

Basically, Kin rasakan yang Kak Liyana ni orangnya jenis lembut dan tenang sebab bila masuk blog dia, Kin rasa lembut hati dengan warna blog dia. Kemas dan pilihan warna yang match.

Kin nak ajak kawan-kawan yang masih lagi tercari-tercari sumber penulisan islamik, Kin nak ajak terjah Sini. Rupanya Kak Liyana ni suka sangat menulis. Sebenarnya Kin pun dulu selalu tulis Cerpen. Tapi dah lama tak asah bakat tu.

Banyak juga review buku Islamik yang sudah kak Yana baca. Bolehlah singgah kalau nak baca review beliau.


KELEMAHAN BLOG

Kelemahan? Mungkin bukan kelemahan sangat pun. Cuma much better kalau Kak Yana letak cara nak berhubungan direct kepada kak Yana macam Facebook atau lain-lain selain email. Mungkin ada yang nak bertanya terus mengenai artikel-artikel yang Kak Yana tulis. Mana tahu nak invite akak jadi part time writer ke kan? hihi. Suggestion saja :)


KOMEN BLOG

Thanks Kak Yana atas feedback Testimoni D'Coklat Dessa haritu. By the way, Kin tertarik sangat dengan artikel tulisan akak yang INI.

Enjoy! Klik BANNER untuk ke Blog Kak Yana yaa.


Baca juga artikel :

4 comments:

  1. Suka terjah page Kak Liyana ni. Serious sangat banyak keinsafan dalam diri.

    ReplyDelete
  2. @• Ain Cho'in •

    Kann... Tak sangka dia penah ada artikel dalam akuislam tu :)

    ReplyDelete
  3. salam kin terima kasih banyak banyak ,
    hadza min fadhli rabbi , semua milik Allah , akak penuh kekekurangan

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,