TESTIMONI D'COKLAT DESSA #1 | MAKAN COKLAT CAIR RASA HEAVEN JEE - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>TESTIMONI D'COKLAT DESSA #1 | MAKAN COKLAT CAIR RASA HEAVEN JEE

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum dan salam sayang.. Pernah dengan Choco In Glass? Tak pernah? Meh harini nak kongsi sedikit produk buatan Muslim dan buatan tangan yang baru diperkenalkan iaitu dari D'Coklat Dessa.

Ini produk buatan tangan dan dari rumah dengan jaminan kebersihan yang in Shaa Allah dijaga demi maslahat ramai. Produk ni baru saja diperkenalkan dan alhamdulillah mendapat komen yang positif dan sangat membina dari mereka yang telah merasa keenakan Choco In Glass dari Kin.


REVIEW TESTIMONI # 1

Alhamdulillah. Komen yang sangat membina untuk memajukan perniagaan kecil-kecilan ini. In Shaa Allah dan Kin akan perbaiki dari semasa ke semasa untuk menghasilkan produk buatan Muslim ini.

Komen positif dari Tashira. Syukur sangat kerana beliau sudi review produk dari D'Coklat Dessa ni. Boleh baca KOMEN BELIAU dan agak-agaknya kan rasa sedap dan enak coklat cair tu macamana ya? hihi

Kalau nak tahu kenalah cuba. Belum cuba belum tahu.
Nampaknya terdapat beberapa masalah semasa coklat sampai ke tangan tuan barunya. Bekasnya sedikit pecah. Kin minta maaf pada Tashira sebab tak dapat berikan yang terbaik untuk Tashira. Semoga atas kekurangan ini dapat bantu Kin perbaiki mana yang lemah dan kurang dalam memberikan servis terbaik kepada bakal pelanggan nanti.

In Shaa Allah. Harapnya Tashira tak serik untuk membeli dengan Kin di masa hadapan. In Shaa Allah.

Sekian review produk kali ini.


Jom ramai-ramai follow Instagram @D'Coklat Dessa . Rasai keenakan coklat suwit-suwit ni.

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)