CARI RUMAH SEWA ATAU BILIK SEWA DENGAN MUDAH, PANTAS DAN EFISYEN - MAWAR ASSUFI | Lifestyle Blogger <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='shortcut icon' type='image/x-icon'/> <link href='https://imgur.com/AtjBNvg' rel='icon'/>

CARI RUMAH SEWA ATAU BILIK SEWA DENGAN MUDAH, PANTAS DAN EFISYEN

Bismillahirrahmanirrahim.


CARI RUMAH SEWA ATAU BILIK SEWA DENGAN MUDAH | Sampai sekarang masih lagi tercari-cari rumah sewa untuk satu keluarga atau mencari bilik sewa untuk diri sendiri atau bersama rakan? Sekarang tak perlu lagi nak risau sebab kini kita ada laman web atau channel yang akan memudahkan pencarian anda. Di sini Kin kongsikan satu laman iaitu Hidup.my.

Bukan sekadar untuk mencari rumah sewa atau bilik sewa tau.

Perkhidmatan mencari teman serumah juga ada di sini.

Malah, jika anda merupakan pemilik rumah sewa juga boleh mengiklankan rumah sewa anda di Hidup.my dengan mudahnya.


APAKAH HIDUP.MY?

Hidup.my merupakan satu rangkaian laman web yang telah dibangunkan pada Oktober 2015 dan semakin dikenali di Malaysia dari sehari ke sehari. Ia adalah satu channel yang menyediakan perkhidmatan mencari rumah sewa, bilik sewa dan juga mencari teman rumah sewa.

Jika anda mencari rumah sewa di Indonesia, Hidup.my juga ada kolaborasi dengan laman web yang menyediakan perkhidmatan mencari rumah sewa di sana dengan mudah. Untuk lebih lanjut, Klik Serumah.com.


BAGAIMANA MEMULAKAN PENCARIAN DI HIDUP.MY?

1. Untuk mencari bilik sewa, boleh Klik Link di bawah :2. Untuk mencari teman serumah atau teman sebilik, boleh Klik Link di bawah :


3. Anda Pemilik Rumah Sewa? Untuk mengiklankan rumah sewa atau bilik sewa, boleh Klik Link di bawah :
Anda pengiklan baru yang belum mendaftar? Sila ikuti langkah di bawah sebelum mula mengiklankan iklan rumah sewa anda.

1. Daftar dulu di Hidup.my sebagai pengiklan baru.LOKASI PENCARIAN RUMAH SEWA YANG TEPAT

Kalau anda perasan, Hidup.my sangat membantu anda dengan menyediakan lokasi pencarian rumah sewa anda dengan tepat dan pantas.

Ini kerana bagi memudahkan anda terus ke destinasi yang anda tuju. Sebagai contoh saya cari di kawasan perumahan Kota Damansara. Jadi, lokasi terus dikongsikan di kawasan Kota Damansara yang terdapatnya rumah sewa yang masih kosong.
Secara totalnya saya menyarankan anda yang masih lagi tercari-cari rumah sewa atau bilik sewa mahupun untuk mengiklankan rumah sewa anda, mari kita gunakan perkhidmatan di Hidup.my dengan pantas dan efisyen.

Paling penting, ia PERCUMA !


KOS RUMAH SEWA ATAU BILIK SEWA

Ia adalah bergantung pada pemilik rumah untuk meletakkan harga yang sudah termasuk bil api, air dan lain-lain atau tidak. Anda cuma perlu key in lokasi yang anda inginkan. Jadi, semua harga akan dipaparkan bersama spesifikasi rumah berkenaan yang anda minat.

Jadi, daripada maklumat yang dinyatakan seperti di bawah, anda boleh tahu keadaan bilik itu samada sesuai dengan permintaan dan pencarian anda atau pun tidak. Jika tidak, teruskan pencarian anda. Semoga berjaya!
HUBUNGI

Untuk sebarang pertanyaan, boleh terus berurusan dengan admin Hidup.my di :

Laman web : Hidup.my
Facebook : Hidup.my
Google + : Hidup.my


Mari kongsikan berita gembira ini dengan sahabat handai, keluarga besar anda mahupun jiran tetangga anda. Jom Share di Wall masing-masing :)


Pilihan Bijak Di Tangan Anda :)

No comments:

Post a Comment

Orang berbudi Kita Berbahasa, Orang Memberi Kita Merasa <3
Terima kasih sudi singgah :)