BUAT DUIT DENGAN MOBICOW

Bismillahirrahmanirrahim.

MUDAHNYA BUAT DUIT DENGAN MOBICOW | Setelah 5 kali terbaca iklan dari blog Ciktom, baru kali ni terbuka hati untuk join sama. Orang sharing ilmu dan peluang, takkan pandang saja kan, appreciate it. Orang kata belum sampai seru. So, finally terwujudlah satu akaun Mobicow di bawah nama Kin.





PERNAH DENGAR MOBICOW?

Mobicow merupakan satu syarikat pengiklanan yang memasarkan pengiklanan secara mudah alih dan ia secara tak langsung bagi peluang baru kepada penerbit dan pengiklan cara yang terbaru dalam memasarkan produk mereka. Senang cerita, syarikat ni ibaratkan sebagai channel atau medium yang memasarkan produk iklan syarikat lain. Dan kita akan letakkan iklan tersebut di blog kita dan kita akan dibayar sedikit komisyen.


SYARAT PENYERTAAN MOBICOW

Cara buat duit dengan mudah ini memerlukan kita untuk mempunyai blog sebagai medium untuk menampalkan iklan mereka.


PILIHAN PENDAFTARAN

Ada dua pilihan semasa mendaftar. Untuk publish iklan dalam blog masing-masing. Sila pilih PUBLISHERS.



ADVERTISER adalah syarikat yang berhajat untuk menerbitkan iklan dalam website Mobicow.



CARA UNTUK MENDAFTAR AKAUN MOBICOW

Prosedur pendaftaran yang cukup mudah. Boleh ikut panduan langkah seperti di bawah :





  1. Klik link --> Mobicow
  2. Klik "Start Now"
  3. Pilih "Sign Up As A Publisher"
  4. Isi semua maklumat yang diperlukan. Pastikan complete semua baru Klik "Sign Up" button.
  5. Tunggu sehingga dapat notification untuk Mobicow review permohonan kita.
  6. Tunggu dapat notification "Approved" dalam email.
  7. Letak banner iklan Mobicow dalam blog kita.
  8. Boleh dah buka tabung kahwin yeay!



CARA PEMBAYARAN KOMISYEN IKLAN MOBICOW

Bayaran komisyen akan dimasukkan pada 16 atau 17 hb dalam setiap bulan. Cara pembayaran boleh ditentukan samada melalui Wire Bank (MBB, CIMB, Etc), Akaun Paypal atau dengan Cek.


Yang belum lagi join tu, Klik Sini Untuk Join. Jangan lengahkan masa macam Kin dulu. Sebab peluang baru ni takkan nak hadap sorang-sorang. Lagi berkat kalau dapat kongsi beramai-ramai.

Share Is Care, Isn't?



Baca juga artikel :



468 x 60


BUAT DUIT DENGAN MOBICOW BUAT DUIT DENGAN MOBICOW Reviewed by Unknown on March 16, 2016 Rating: 5

1 comment:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.