BELI YASIN SECARA PUKAL TETAPI MURAH BERBALOI - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Feb 17, 2016

BELI YASIN SECARA PUKAL TETAPI MURAH BERBALOI

Bimillahirrahmanirrahim.


Korang tengah mencari kat mana nak tempah Yasin secara pukal dan dengan harga yang murah? Ada satu tempat yang korang boleh dapatkan dengan harga yang berbaloi. Nak tahu? Jom baca ..


Sebelum ni pun Kin ada review tempat-tempat yang boleh korang survey untuk dapatkan harga yang berpatutan. Baca SENARAI TEMPAHAN YASIN DI MALAYSIA ni dulu dan boleh sambung ke bawah untuk teruskan okay.




Di sinilah tempat yang Kin maksudkan. Boleh KLIK SINI untuk baca detail tempat ni di mana. Sebenarnya bukan setakat Yasin secara pukal diorang supply, buku-buku Hot Selling, buku-buku dari pelbagai penerbit juga diorang jual juga. Ini salah satu tempahan yang ditawarkan untuk pengguna lah.

Kin dah survey, harga dia masih di dalam kemampuan lagi kalau korang di sama level taraf kehidupan Kin lah. hihi.

Jomlah singgah situ dulu kalau nak tahu harga nya berbaloi atau tidak.


Buku Yasin & Tahlil ni boleh juga dijadikan sebagai Doorgift majlis walimah korang, hadiah birthday, doorgift majlis kesyukuran ke, pertunangan ke, majlis PIBG ke. Sekurang-kurangnya ada juga seketul dua pahala buat korang kan :)


| Qawiy Ya Qalbi |

1 comment:

  1. kalau nak beli yassin banyak2 nanti senang la utk doorgift..hehe

    ps: okay je blog..kemas dan laju loading....tab menu pun dah okay..tapi ni pandangan akak la..hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,