Follow Us @soratemplates

Feb 6, 2016

Bantuan Recover Akaun Hotmail ?

Bismillahirrahmanirrahim.

Aku mengalami masalah akaun Hotmail kena hack by someone. Taktahu siapa, walhal terkeluar 5 minit saja tapi dah ada notice someone are trying to access your account.


Pleaselah >_< Banyak information dalam tu .

Recover kat email lain dah.
Code hantar ke mesej juga sudah.
Submit report dah. Tapi, tak tahulah tempat yang aku submit tu betul ke tidak.



Anyone?



Mohon bantuan sungguh ni. Kalau ada yang sudi nak bantu. Boleh email caranya ke aku : ikinassufi@hotmail.com . Mujur ada backup email ni. Hmmm >_<


| Qawiy Ya Qalbi |

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,