, ,

Bantuan Recover Akaun Hotmail ?

February 06, 2016

Bismillahirrahmanirrahim.

Aku mengalami masalah akaun Hotmail kena hack by someone. Taktahu siapa, walhal terkeluar 5 minit saja tapi dah ada notice someone are trying to access your account.


Pleaselah >_< Banyak information dalam tu .

Recover kat email lain dah.
Code hantar ke mesej juga sudah.
Submit report dah. Tapi, tak tahulah tempat yang aku submit tu betul ke tidak.



Anyone?



Mohon bantuan sungguh ni. Kalau ada yang sudi nak bantu. Boleh email caranya ke aku : ikinassufi@hotmail.com . Mujur ada backup email ni. Hmmm >_<


| Qawiy Ya Qalbi |

You Might Also Like

0 comments

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

TOP COMMENTATORS ♥

Broaden News





Blog Archive