ANNOUNCEMENT : ESOK LAST DAY GIVEAWAY BY MAWAR ASSUFI - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Feb 14, 2016

ANNOUNCEMENT : ESOK LAST DAY GIVEAWAY BY MAWAR ASSUFI

Bismillahirrahmanirrahim.

Sukacitanya dimaklumkan bahawa esok merupakan tarikh last Giveaway by Mawar Assufi. Terima kasih diucapkan buat mereka yang sudi menyertai.

Tak sabar nak baca Impian Peserta Giveaway 2016 Tahun Impian Kita by Mawar Assufi. Lusa dan tulat Kin akan analisis semua Impian korang and finally, tak sabarnya nak announce pemenangnya. Tak sabar nak post hadiah coklat kita kat pemenang semua.


Lots of flying kissss flyy to all of you. Mihmih.

In Shaa Allah pemenangnya akan dipilih secara telus, saksama dan jujur. In Shaa Allah. Dan sampai ke harini saja taknak update Gambar Hadiahnya. Nanti tak surprise (acah acah sweet)




Yang belum lagi join tu, mari join sekali . BACA SINI. Sementara ada lagi sehari ni. Rabu Kin akan announce pemenangnya. Kindly Alert Okay! Dan In Shaa Allah kalau tak ada aral melintang, dan semua pemenang bagi kerjasama untuk bagi detail tepat pada masanya, Kin akan post hadiah anggaran dalam awal next week. In Shaa Allah. Dengan dugaan bekerja lagi. hihi.

Sabar ya sabar :)

| Qawiy Ya Qalbi |

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,