Pekerjaan Sambilan Harian di UiTM Kampus Sungai Buloh - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jan 17, 2016

Pekerjaan Sambilan Harian di UiTM Kampus Sungai Buloh

Bismillahirrahmanirrahim .

Memandangkan dah hampir 4 Bulan Menganggur. Baru sampai seru nak start kerja balik. Walaupun gaji dia half of my previous job.

So far aku belum kesah sama ada gaji beribu ke dakk, Janji boleh dapat experience banyak tempat. In Shaa Allah.. Haha. Boleh la cakap dak kesah, sebab belum duduk rumah sendiri kan. Hahaa. Krikk krikk -_-'


Walaupun Hanya Pekerja Sambilan. Oh yaa, lupa. Ini Part Time Staff kat UiTM Kampus Sungai Buloh yaa..



Detail haruslah semua complete. Ohya, CGPA Degree aku terlupa nak letak. Serius! haha.
Padehal malu result dah tercemar. Pffttt, cemar sangat kann -_-'



Okay. At first tak nak hantar lah sebab tak dapat Sign. PIC outstation. Time-time cemni lah dia nak outstesen bagai -___-'

Mujur ada pengganti. Syukur !



Jom Hantarr .. Vroomm :D


For you information, HR dia dah call aku lepas dia dapat documents aku ni. Dannn, nampaknyaaaaa high possibility tak dapat. Sebab IV dia clash time exam aku. Isnin ni. Yaa Ampun! Timing dia pun macam tak ada time lain kan -___-' Pukul 9 jugak dia nak buat.


Doakan lah aku ada rezeki ya kat sini. Kalau tak ada pun, redhoo saja lah. Anggap saja tak ada rejeki . hihi



Ohya, Jangan lupa Join Giveaway ni Yaa ! Hadiah Best Untuk Peminat Coklat Tegar ! Hehehee




No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,