NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jan 22, 2016

NEW YEAR GIVEAWAY 2016 BY IZYAN ATHIRAH

Bismillahirrahmanirrahim.

Menjak-menjak blog dah tukar Mood Baru dah tak join any Segmen. Busy dengan study lagi kan.

Btw, nak habaq mai korang-korang semua untuk sama-sama join New Year GA 2016 Anjuran Izyan Athirah. Jom meriahkan sekali.





Okay, ini serba sedikit ucapan untuk Yan. Kita tak biasa bagi tacing-tacing ni, tapi suka taip wish besday orang panjang-panjang. Enjoy!


"Dear Yan. Oh sorry, Izyan Athirah..

Saya baru kenal awak ni. Kita baru saja berkawan. Tapi, saya nak juga ucapkan Happy Belated Birthday Yang Ke 21. Saya doakan semoga Yan Allah merahmati kehidupan Yan harini dan hari-hari yang mendatang bersama orang yang tersayang. Semoga Allah memberkati setiap angka umur Yan.

Walaupun umur meningkat, but please keep being young lady. That always cheerful, happy go lucky, nice and respect people around you. Semoga panjang umur dan ditambahkan rezeki dari hari ke sehari. In Shaa Allah.. Semoga terus disayangi orang-orang sekeliling, orang yang kenal mahupun kurang kenal.. Semoga bahagia sentiasa dear.

Semoga terus menjadi anak yang solehah dan sentiasa mendoakan kesejahteraan ibu bapa dan keluarga tersayang. In Shaa Allah. Ameen.. Allahumma Ameen.."


Sekian sahaja coretan Mawar Assufi buat Izyan Athirah yang comel. Salam Ukhuwwah, Salam Sayang :D

| Qawiy Ya Qalbi |

7 comments:

  1. Salammm haiiiii Rrai tqvm tak terhingga sudi join GA yan :D Yan terjah ni bukan nak nilai lagi entry / ucapan awak *taknak tengok lagi pun :P*Yan akan dtg kembali kali kedua untuk nilai entry / ucapan dalam link GA awak.Jadi boleh buat yang terbaik lagi ^^.Good luck ye :) Bawah ni senarai peserta GA,kalau ada tercicir atau terdouble link tlg cpt2 bagitaw kat yan ye ^^

    http://izyanyancinnamon.blogspot.my/2016/01/update-senarai-peserta-new-year.html

    ReplyDelete
  2. goodluckk.. jmput singgah blog. cuci mata

    http://wanieseuk.blogspot.com/2016/01/songket-sarawak-preview-part-2.html

    ReplyDelete
  3. Saya dtg lagi untuk membuat terjahan kali kedua hihi Pasni tak dak dh terjah entry tunggu saja keputusan pada 8/2 ^^

    P/S:Harap awak sudah mengikut syarat yang ditetapkan,Sila jujur ye,dah ikuti syarat alhamdulilah semoga ia dapat mengerat kan lagi silaturahim sesama kita :-)

    ReplyDelete
  4. @Wanie Seuk

    Noted... Nanti free nak singgah satt :)

    ReplyDelete
  5. @Izyan Yan Cinnamon

    Noted awwaaaa .. Saya rasa saya dah ikut syarat. Ada yg tertinggal yg sy tak prasan kerr? Huu >_<

    ReplyDelete
  6. Salam alaik, semoga ada rezeki kamu ,dari GA yang sama.
    http://rezekiituluas.blogspot.my/

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,