Mawar Assufi Counting Days - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jan 9, 2016

Mawar Assufi Counting Days

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum. Hai!


Yadaa Yadaa ^^, Last update is 13 December 2015. Tahun lepas. Kehkeh. Alaaaaa, baru sebulan yang lepas okay. Boleh tahan lama tak jenguk kan. Lepas ni kena update banyak-banyak lah. Buat auto-publish. Senang sikit. Idak lah nampak blog ni ibarat hidup segan mati tak mahu. Ye dakk? kekekee


Jadi, sekarang tengah Counting Days okay.

Eh Jap Jap ! Nak Kahwin ke?

Coiii laa.. Bukan pasal nak kahwin. Ini Counting Days Kira Bila Nak Last Payperr ni.. haha. So happy kan bila nak habis exam ni bila nak habis exam ni. Hihi




Sangatlah tidak ada mood. Both payper teori. Lemah tau teori ni.. Paper calculation ada satu saja sem ni. TAXATION. Haha. Yang ni lagilah nak gelak. Macam hape tah jawapan aku bagi madam aku marking. Takpe takpe. Yang penting next week kena fighting lebih sikit.

Okay, dah jom study . LAW MAKES ME HUARGHHHH !

Tak boleh focus study sebab banyak nak kena fikirkan tentang business walhal awal-awal lagi dah keep remind to myself. Business is Business. Jangan mix dengan Study. Tapi tak boleh . Still tak boleh. Sebab business is my future. Tapi, study pun my priority.


Anyone? Ada tips nak manage study dengan business? Please Share >___<


| Qawiy Ya Qalbi |

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,