Kenapa Branding Nama? - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jan 12, 2016

Kenapa Branding Nama?

Bismillahirrahmanirrahim.


Mungkin akan ada yang tercari-cari kenapa blog aku tak dapat dijumpai dan dah kena removed?


Atau mungkin tak ada pun yang cari? Okay, ini sadis.


Sebenarnya 5 ke 6 bulan juga aku fikir. Nak tukar URL Link ka dak? Lama tahu. Ibaratkan macam nak interview besok. Acah-acah nervous nak jumpa big boss.


Ya, betul. Nama dah tukar baru setelah 6 bulan. Ini keputusan terakhir. Memandangkan banyak juga entry aku lama-lama aku dah delete. Konon-konon bagi nafas baru, warna baru, dunia baru kat blog ni. Kenapa Mawar Assufi?




Untuk pengetahuan korang. Nama ni paling lejen bagi aku. Yes, ni bukan nama sebenar aku. Most of cyber friends kenal aku dengan nama akinassufi. Yes! Ini final decision. Sifu teach me to rebranding diri. At the same time, aku dah terbiasa guna nama akinassufi. Akin stands for nama manja mak aku panggil dari kecik. Then, Sufi is bagi aku makna yang cukup sempurna. Dan aku suka Sufi. Aku jenis bila sukakan sesuatu, aku akan jadikan sesuatu dalam hidup aku relate dengan sesuatu tu. Okay, 
Obses tak aku? hahaha :p

So, aku decide nama ini last. In Shaa Allah. Kalau boleh aku nak semua kenal dengan nama ni. Semoga nama ni dapat membawa nafas baru dan lebih membawa rezeki di Tahun Baru ni. In Shaa Allah :)


Ingat tau nama ni .

~ AKINASSUFI ~

Terbayang branding Qu Puteh. kikiiiki ^^,





Naurah Nawwarah sangat lejen bagi aku sebab ni nama Personal FB aku dari first time buat FB. Tak silap tahun 2009. Dan masa tu baru create blog juga. Maka, terhasillah blog atas nama NN. Semua kawan-kawan diploma kenal nama NN dari nama sebenar aku. ahhahaa >_<



Tapi, sekarang lebih matured. Kononn. So, sebab tu tekad ubah. Better ubah sekarang daripada dah lama nanti kan. In Shaa Allah berazam nak rajin update blog. Doakan okay. kikii :p


| Qawiy Ya Qalbi |

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,