Interview Pekerjaan Sambilan Harian Di UiTM Sungai Buloh - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Jan 27, 2016

Interview Pekerjaan Sambilan Harian Di UiTM Sungai Buloh

Bismillahirrahmanirrahim .


Ingat tak haritu aku ada post tentang PEKERJAAN SAMBILAN HARIAN DEKAT UITM SUNGAI BULOH? Di Fakulti Perubatan. Ingat?

Kan timing dia nak interview aku masa tu clash dengan hari aku ada final exam. So, as nak sedapkan hati, aku anggap tu bukan rezeki aku sebab sampai habis hari Isnin tu diorang tak call aku pun.


Sampai lah harini. Dekat 9 hari lah juga. Baru dapat call daripada HR dia, Encik Rahman. Interview nya esok. Ciss! -____- Clash lagi ! Dengan date Interview SPA untuk Post Penolong Juruaudit pulak -___-'


So, aku pun dalam dilemma ni.. Hmm.




SPA Pagi besuk di KL. Kalau ada rezeki dapat, kena mengulang ke KL. Pfttt, Sungguh jauh >_<

Kalau UiTM Sungai Buloh, rempit pun sampai dah. Tapi gaji tak berapa banyak dan paling penting dekat sikit dengan rumah. And for 3 Months Only.


kerja sambilan di UiTM Pekerja Sambilan Harian


Confusing ni. Huuuuu >_<



Tapi, nampak gaya macam mak aku suruh pergi Interview UiTM esuk.. In Shaa Allah dapat. Katanyalahhh. hehe. Kata mak aku 'Tah-tah diorang memang tunggu kamu tak. Saja bagi alasan tangguh interview dengan aku.' Hahaa. Aku tak cakap. Mak aku yang cakap. kekeeke


Doakan saja lah ya aku lepas interview esuk. Kena selongkar balik lemari nak cari baju kurung pulerrr -_-'


Ohya, Jangan lupa JOIN GIVEAWAY ni Yaa ! Hadiah Best Untuk Peminat Coklat Tegar ! Jom :)





No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,