Semakan Keputusan PT3 Tahun 2015

Bismillahirrahmanirrahim


Hai adik-adik hakak yang tak sabar sangat nak tahu result PT3 ni. Bersabar dan bertabahlah kalian ya.



TARIKH KEPUTUSAN PT3 DIUMUMKAN KELUAR

Berdasarkan maklumat yang dibekalkan oleh Kementerian Pendidikan Malaysia (KPM), tarikh keputusan akan keluar pada tarikh 14 Disember 2015. Manakala, sijil keputusan boleh diambil pada tarikh 22 Disember 2015.



SEMAKAN KEPUTUSAN DI SEKOLAH

Ya. Semakan boleh dilakukan di sekolah masing-masing bermula tepat jam 10 pagi pada hari keputusan diumumkan. Pastikan berbaju sekolah lengkap ya.



SEMAKAN KEPUTUSAN SECARA ONLINE

Buat semakan di :





Dan sekarang baru lagi pukul 9 pagi. Tapi, adik aku dah pergi sekolah. Tolong cikgu susun keputusan atas meja mungkin. Husnudzon je kitaa. haha


All the best adik-adik. Jangan DOWN okay kalau result teruk ke apa. Allah dah tetapkan setakat itu saja rezeki awak. Jangan sedih, nanti masuk kubur tak bawak keputusan duniawi ni. hihi. *sedapkanhati


| Qawiy Ya Qalbi |

Semakan Keputusan PT3 Tahun 2015 Semakan Keputusan PT3 Tahun 2015 Reviewed by Unknown on December 14, 2015 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.