Tutorial Popular Post Yang Stylo

Bismillahirrahmanirrahim.

Tercari-cari cara macamana nak buat Popular Post yang lebih menarik?



Ciss. Acah-acah apply teknik copywriting business giteuu. kah!

Tadi lah ceritanya. Singgah rumah jiran jiran jiran sebab dah dua hari tak melawat depa. So, singgah la sat tanya khabar sihat ka dakk. Dah makan ka belum. Dah mandi ka belum. Macam pfftt je soalan tu. mari lah berhuhuhu berjemaah.

So, mungkin seru tu baru datang. Tersinggah dekat blog Sis Fadhilah. Tertarik dengan Style Popular Post dia. Minta dia ajar lah. At last, dia bagi satu link ni. KLIK SINI FOR TUTORIAL. Lahh, yang ni aku pernah try dulu. Tapi, disebabkan mood tu belum sampai dari hati, so let it gooo let it goo..

Now. Popular Post aku kat tepi blog ni dah berwajah baru. Ala-ala re-branding larr gamaknya. Baru lah nampak kemas sikit, semangat la sikit aku tengok, kalau tak hari-hari update dengan hati sayu je. Wajah berkabung. Stori pun, tak sampai lubuk hati readers paling dalam.. Dengan entri gambarnya yang erghh, memang minta kata-kata nistaku saja. Sakit pula hati kita nengoknya -_-



Yang belum try. Jom try!
FAST ACT FAST RESULT!


| Qawiy Ya Qalbi 

Tutorial Popular Post Yang Stylo Tutorial Popular Post Yang Stylo Reviewed by Unknown on November 28, 2015 Rating: 5

2 comments:

  1. Heee, segan je ada nama kita dkt situ >< Setakat bagi link, x ajar awak pun! Hahahha. Thank you :) Btw, lawa pilih warna hijau :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.