Perlukan bantuan Blogger Sekalian - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Nov 3, 2015

Perlukan bantuan Blogger Sekalian

Bismillahirrahmanirrahim.

Selalu kan bila blogwalking dekat blog blogger lain mesti attracted sangat nak tahu macamana blog dia macam tu, blog dia macam ni. Nampak inspired sangat. Nampak simple and nice. Ringan, senang nak load..




Selalu tertanya-tanya juga bloggers ni sebenarnya kalau blogwalking ke blog aku ni apa korang rasa eh? Curious sangat nak tahu. Yelah, bagi aku, cantik di mata aku lah. Hihii

Rasa-rasa ada tak yang nak komen? Untuk tambah pendapat? Kot-kot ada suggestion idea nak tambah apa, buang apa, adjust apa, font type apa, font size apa, warna apa, susunan sidebar okay ke tak, header macamana, entry apa yang sesuai, entry apa yang kurang sesuai dan sebagainya lah.

Anyone? Really appreciate tau bantuan korang ^_^ Thank you a lot .


| Qawiy Ya Qalbi |

9 comments:

  1. mesti suka yang simple nice kan..nanti akak buat tutor susun sidebar title tu akk tag k....ni pun dah cantik dan kemas..outer backgroud bunga dah cantik sgt..btw salam ukhwah dan tq..:)

    ReplyDelete
  2. Ye akak .. Boleh juga buat tutorial tu :) Nanti tag okay. Nak try kalau2 okay . Macam menarik blog akak tu tau <3

    Salam ukhuwwah juga dari Mawar Assufi :)

    ReplyDelete
  3. Cantik sangat & menarik ! :) Salam Ukhuwwah dari Ayu Farahana ^^

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum mawar sufi :)

    sejujurnya sis rasa ok. warna ok. bunga2 tepi tu damai. soft. backgroup entry putih memang ok sebab baca tak menyakitkan mata. sis ada masalah rabun dekat dan silau so font sis suka yg besar2 sikit. kalau ke blog sis, tengok font sis kan bulat2..besar sikit..kot makcik2 mcm sis ni baca tak lah rabun :P

    lain2..sis tengok cantik je blog awk. loading pun ok :)

    ReplyDelete
  5. haah...saya pun sedang hadapi perkara yang sama....
    kan? bila bw ke blog orang teringin jugak rasa hati nak tukar...

    p/s: blog awak pun nampak simple dan kemas. lagipun blog adalah gambaran si blogger..betul tak?

    ReplyDelete
  6. @Ayu Farahana

    Ahaaaa,... Salam ukhuwwah juga :) Done cek your blogg.... Have a nice day sis <3

    ReplyDelete
  7. @Erna Nordiana Zamri

    Okay ye bagi sis diana.. Alhamdulillah.. Kita tengah nak cari tutorial yg boleh buat FB Page jadi LIKE saja.. Tau tak macamana eh?

    ReplyDelete
  8. @sofie adie

    Sis sofie... Yang itu memang wajib lahh gambaran blogger sekian2 ... hehee

    ReplyDelete
  9. hi kak mawar, sejujurnya laa. blog kemas. serius sangat kemas. berat pun tidak. kemas dan simple.

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,