Second ANNOUNCEMENT ^^. OF GA - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 4, 2015

Second ANNOUNCEMENT ^^. OF GA

Bismillahirrahmanirrahim .




Dukacita dimaklumkan yang @DwiNuri Scarfs akan bagi peluang sampai tepat pukul 11 malam ni kepada pemenang-pemenang 1st GA by @ Mawar Assufi . Lepas tu kami akan buka peluang kepada bakal pemenang yang lain .


So, kepada yang berkenaan, sila email detail ya kat kami di : ikinassufi@hotmail.com .. So, kepada yang dah hantar detail, terimakasih atas kepekaan anda ya .. Cepat cepat ! Detail detail ! Kalau dapat semua, kami akan post hadiah esok. If tak, kami terpaksa extend. Hari isnin baru post..


Untuk mengelakkan kesulitan. Nak cepat ke lambat? Mihmih. Mohon bagi kerjasama yaa > _<

Mohon ya :)



Wish me luck. Tengah dalam usaha untuk kembangkan business. Banyak dapat feedback positif & juga negatif . But, after all .. I believe Allah. I put trust on Him. In shaa Allah. Doakan kami yaa ^^,



                                                             | Qawiy Ya Qalbi . Allah |

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,