FINAL DECISION - New Winners of 1st GA by Mawar Assufi - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 5, 2015

FINAL DECISION - New Winners of 1st GA by Mawar Assufi

Bismillahirrahmannirrahim .




Yes . Exactly !

Your patience when you have nothing.
Your attitude when you have everything.


Dan sekarang admin @DwiNuri Scarfs dengan ini minta maaf kerana terpaksa membatalkan kemenangan awak yang tak datang melaporkan diri dalam waktu yang ditetapkan .. Meskipun singkat waktunya. Tapi, kami terpaksa buat macam ni. Boleh cuba segmen akan datang ya, mana tahu ada rezeki. In shaa Allah .


Dan dengan ini, kami umumkan nama pemenang baru .

Boleh cek nama di SINI dulu ^_^

Dan untuk lebih adil, kami memang 100% guna ihsan random.org ni ..






Mohon datang lapor diri di : ikinassufi@hotmail.com untuk mengelakkan sebarang masalah teknikal pula di masa hadapan yaaa. Mohon bagi kerjasama kat kami yaa :)


Baca ini sekali : BACA


| Qawiy Ya Qalbi |




4 comments:

  1. sekali lagi... tahniah kepada terpilih

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada pemenang, hari tu Om menang tapi tak sempat nak lapor diri, sangat busy dengan Final exam. huhuhuhuhhuuh

    ReplyDelete
  3. Oh tak apa om .. Cuba lagi akan dtg ya ... :) In shaa Allah . DI IG : @nuriassyaurah_gallery ... hehee

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,