ANNOUNCEMENT - Pemenang Segmen 1st GA by @ Mawar Assufi - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Sep 2, 2015

ANNOUNCEMENT - Pemenang Segmen 1st GA by @ Mawar Assufi

Assalamualaikum ..

Alahaiii, sempat pula nak update tengahari ni. Hahah.


Kemain tak sabarnya nak announce pemenang-pemenang 1st GA by @ Mawar Assufi. Tak dan nak tunggu malam.


So, here everybody !

Seperti yang dijanjikan . 4 pemenang utama datang dari cabut undi by founder @DwiNuriScarf_ . Dan yang seterusnya adalah secara RANDOM yerrr ^^,






Sebelum tu, meh cek nombor giliran tu berapa dulu yerr :)



PEMENANG UTAMA (1 PAX)

#7 


PEMENANG KEDUA (1 PAX)

#51



PEMENANG KETIGA & KEEMPAT(2 PAX)

#45

#49



PEMENANG SAGUHATI (1 PAX)

#1


TAHNIAH !


Sila BACA . Dan sila hantar detail ya . Paling lewat Jumaat pagi yaa ^^,


Dukacita dimaklumkan NEW WINNERS ANNOUNCED HERE disebabkan da pemenang yang tak datang lapor diri dalam waktu yang ditetapkan.

P/S penaja : Terimakasih kami, @DwinuriScarfs_ ucapkan kepada smuaa yang sudi join. In shaa Allah kalau ada rezeki, kita jumpa lagi . Jom lah tengok koleksi tudung yang ada. In shaa Allah akan ada produk lain ^^,


Assalamualaikum & WallahuaƔlam.

17 comments:

  1. tahniah kalau xdak yg tuntut bg jer kat ibu ainul alif ya hahaa...

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang..
    xde rezeki

    ReplyDelete
  3. tahniah kpd semua pemenang.xda rezeki lg

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah..
    Rezeki saya..
    http://eiraaikawa.blogspot.my/2015/09/menang-1st-giveaway-by-mawarassufi.html

    ReplyDelete
  5. Alaaa sedisnya dh terlepas lapor diri..
    Huhuu baru cheak blog.. Bz dgh sukan ipt :)

    ReplyDelete
  6. Allahurabbi, baru perasan , Om menang tapi Om tak lapor diri. Sedihnya... Tapi tak apelah, om tak de rezeki kali ni. Sadisnya~~~~~~

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,