New Business yang orang tak aware lagi ! - MAWAR ASSUFI | Lifestyle & Travel Blogger

Aug 14, 2015

New Business yang orang tak aware lagi !

Assalamualaikum.





Salam ukhuwwah semua. Serius dah lama sangat tak update sini. Kesibukan yang memang tiada tandingannya. Hahaa

Small Business started. 

Ohya, terdetik rasa hati nak share something. Aku baru saja menapak dalam dunia business ni. And aku tak tahu mana aku dapat kekuatan untuk resign from current job. Seriously, i have no idea at all.

Cuma satu, aku ingatkan diri aku. Aku percaya rezeki ada kat mana-mana. Usaha atau tidak je.. So doakan aku ya? Aku belajar untuk terima segala kejatuhan aku sebelum ni. Aku tak mahu aku jatuh and aku teruskan aku jatuh. Tapi aku nak jadikan itu smeua sebagai iktibar. Sebab aku yakin Allah itu ada ^_^



Nanti aku kenalkan produk jualan aku setakat ini in the next entry ya.
At the same time, boleh lah datang singgah our
FB Page : DwiNuri Scarfs



Semoga Allah merahmati semua ya :)
Assalamualaikum & Wallahua'alam.

| Design to Create by @DwiNuriScarfs_|

No comments:

Post a Comment

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,