Let HIM decide the best and meaningful life story for me :)

Assalamualaikum.



Cukup susah aku nak buat keputusan ni. Keputusan yang totally akan mengubah kehidupan aku.. Mungkin betul mak aku cakap. Aku ni degil. Kalau aku dah ada niat nak buat something. Aku ni nekad sangat. Orang tua-tua cakap degil, tak makan saman. Haihh. Terpulang nak cakap apa. I'll work for it. WILL.

Selalu mak aku mengeluh dengan aku kalau sentuh soal buat sesuatu ni. Buat sesuatu tak fikir panjang. Tahu-tahu kalau nak, akan terus buat. Tak review dulu. Tak analysis dulu. And so on.. Kesan dia dah kena baru sedar. Haha. Biasa dah tu :)


Tapi most things yang aku buat, bukan kesan dia negatif pun. Selalu bila buat, kesan masa sekarang kau tak nampak. Aku je nampak.. So, that's why SEMUA ORANG nampak buruk je. See. Apa yang aku nampak semua orang tak nampak. Isshh, selalu tau, suka sangat buat aku dilema.. tak suka tak suka tak suka >_< .  At the end, aku still dengan keputusan aku. Haha, kesah pulak aku dengan kata-kata kau. Degil tak degil tak.. Kehkehh :D



Well. Aku resign. In shaa Allah, this coming Sept. That time, almost 1 year 4 months kerja in my field which is Accountancy. Sebelum ni kerja macam-macam, not even in office, also as a cashier, nanny, teacher, factory operator and maid tooooo :)

My boss advise me. "First serious job you already oil and gas industry. You should gain more in this industry. Don't change your industry if one day you want to work again." In Shaa Allah kak. IF .......




For now, let me think and do my best for my future. Aku akan continue study like usual at UiTM Shah Alam till 2018 in shaa Allah.. Amiin.


And will enjoy my life as normal sweet lady as you you you .. I'm still young. And i want to be free as long as i can before i choose to be someone's wifey ^_^


Assalamualaikum. Wallahua'alam. Doakan yaa ^_^

Let HIM decide the best and meaningful life story for me :) Let HIM decide the best and meaningful life story for me :) Reviewed by Unknown on June 27, 2015 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.