Craft Life : Contest Kiut Miut Kraf Review

Assalamualaikum.

Sehari-hari dah busy dengan kerja. Ada masa lagi untuk aku buat benda alah ni. Apakah ? Oh ya, this one special for joining contest organized by KIUTMIUTKRAF. Okay, sejujurnya aku pun masih baru. Baru terkedek-kedek lagi belajar kraf ni. Percaya lerrr, ini memang kesukaan aku. Kegemaran aku. Cuma belum sampai masanya lagi. Dan kita perlu belajar slowly. Here we go.


Untuk sesiapa yang berminat dengan seni kraf ni. Silalah ke blog beliau . KIUT MIUT KRAF. Contest berlangsung sehingga 20 Mac ni. Untuk yang berminat, tak perlu call aku untuk detail >_<. Bukan aku organizer nye pun. Terus ke page diorang saja okay.


Meh terjah semua. Dialu-alukan untuk melihat page diorang. PAGE FB KIUT MIUT KRAF ..

Atau mungkin nak ke blog mereka untuk belajar lebih detail tentang kraf, untuk beli barangan kraf juga boleh. Untuk membeli kraf yang dah siap pun boleh juga. Sini - BLOG KIUT MIUT KRAF .


Eh eh sudahhh, motif utama dah larikkkkk. I oledi join the contest actually yang nak disampaikannya pun. Haha.


Last week lagi aku dah siap. Tinggal nak publish. And now ! Already email. Kau bila lagi ?

Feeling puas dapat join dan meriahkan contest ni juga.. Kemain semangat bukan? Haha. Boleh ?



Untuk yang berminat join. Klik banner sudah cukup.

Jangan lupa undi ya di page ni .. Undilah semua peserta :D


Terimakasih. Datang lagi. Kikiii


Assalamualaikum. Wallahu'alam.

Craft Life : Contest Kiut Miut Kraf Review Craft Life : Contest Kiut Miut Kraf Review Reviewed by Unknown on March 11, 2015 Rating: 5

No comments:

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

Mawar Assufi © 2009 - 2017. Powered by Blogger.