, , , , , ,

Kami tamat DIPLOMA sudaaah. Inshaa Allah ^_^

April 13, 2014

Assalamualaikum.

Alhamdulillah. Secara tidak rasminya aku - Mawar AsSufi (bukan nama sebenar) telah tamat pengajian Diploma Perakaunan di UiTM Machang Kelantan . #okay,skema.

Jujur dari dalam hati aku, perasaan tak lega, was-was, risau, gelisah semua ada. Sebab apa?
Sebab once aku cakap aku dah bebas dari segalanya. In fact NO.
Aku cakap aku dah boleh lepak-lepak. In fact NO.
Aku cakap aku dah tak perlu stress study. In fact, still NO.

Kenapa eh? Sebab bagi aku, selagi belum dapat official letter yang mention 'ANDA DIKEHENDAKI MENGHADIRI KONVOKESYEN blablablaa..' okay, belagak. eh, no! Still. Nak cakapnya kat sini selagi tak dapat kenyataan rasmi yang aku dah pass part 6 ni.. Selagi itu, i'm not graduate yet.


Serius, tak berani sebenarnya nak post YEAH, I'M OFFICIALLY GRADUATE FROM DIPLOMA. or I'M FREE NOW! or apa-apa pun lah yang berkaitan. Takut. Takut tak lepas. Takut sangkut paper mana-mana. Simple word, FAIL. Siapa yang nak fail wei. Penat-penat study takkan itu yang diharapkan bukan?




*abaikan bilik bersepah yang melampau tu ya.
Nak cakapnya FAR360 nya tu. HAHAA


Hope, everything will be fine. Aamiin. Doa untuk sahabat-sahabat yang lain jugak. Semoga kita sama-sama berjaya okay. Sayang MAIA forever!


Wallahua'lam dan Assalamualaikum. #3 months tak sentuh blog. SERIUS! :'(

You Might Also Like

4 comments

  1. Thanks ika... semoga semuanya baik2 saja.. and inshaa Allah dpt konvo dgn member2 ... awak juga okay! goodluck!! :D

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum...
    tq singgah blog akak..
    akak x jmpa la fb awk..
    cba add akak.. zahirah zanon atau email zahirah_eah@yahoo.com.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah tamat belajar, boleh lompat bintang **..hehee

    Oh ya nk tnya pasal PJJ USM kan? boleh wasap MJ ye 012-4353088

    ReplyDelete

Terima Kasih Sudi Tinggalkan Jejak ^^,

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

TOP COMMENTATORS ♥

Broaden News





Blog Archive